Crónica Cadetes 2ª Reg. Mallorca (Copa Coca Cola Gr. E): Algaida 1 – 5 Binissalem «B»

imagen del partido

Algaida: Antoni Oliver, Sergi ArgÜes, Ricardo Acedo, Francisco Janer, Pau Levesque, Bernat Llompart, Jaume Lliteras, Alexandru Calin, David Martinez, Jaume Vich y Pere A Mulet.

Sustituciones: Gabriel Mas por Pau Levesque (min.33), Alberto Palou por Jaume Lliteras (min.40) y Alvaro Acedo por Bernat Llompart (min.40)

Binissalem «B»: Jaime A Mateu, Benito Fuertes, Miquel Sampol, Raul Collado, Josep Bennasar, Joan Company, Nahuel A Garcia, Juan Tarraga, Pere Pons, Tomeu Beltran y Daniel Vallori.

Sustituciones: Marc Arrom por Nahuel A Garcia (min.45), Josep L Llabres por Juan Tarraga (min.47), Jaume Flores por Tomeu Beltran (min.47), Alex Martin por Daniel Vallori (min.54) y Antoni Crespi por Joan Company (min.60)

Goles: 0-1 Joan Company (min 15), 0-2 Joan Company (min 17), 0-3 Josep Bennasar (min 30), 0-4 Joan Company (min 40), 1-4 Ricardo Acedo (min 43) y 1-5 Raul Collado (min 50)

Árbitro: Marc Carreras Martorell.

Tarjetas:Francisco Janer (amarilla, min 10) y Antoni Oliver (amarilla, min 52) para el Algaida.

Victoria del Binissalem en el camp de l’Algaida.
Bona primera part dels visitants que han tingut la sort que en altres ocasions els ha faltat.

Joc i gols a favor i poques ocasions en contra per retirar-se al descans amb un clar 0-4.
Segona part molt diferent, l’Algaida ha proposat mes joc i ocasions de gol sobretot per la falta d’atenció del Binissalem molt confiat pel marcador a favor tan ampli.
1-5 resultat final que reflecteix la diferència que existeix entre aquests dos equips.