Crónica Cadetes 2ª Reg. Mallorca (Copa Coca Cola Gr. E): Binissalem «B» 2 – 2 Juventud S. O. Atº.

Empata el Binissalem en casa

Binissalem «B»: Melcior Fiol, Josep L Llabres, Benito Fuertes, Raul Collado, Josep Bennasar, Jaume Flores, Nahuel A Garcia, Josep Perez, Antoni Crespi, Joan Company y Daniel Vallori.

Sustituciones: Pere Pons por Josep Perez (min.40), Juan Tarraga por Antoni Crespi (min.44), Miquel Sampol por Jaume Flores (min.50), Adrian Gil por Josep L Llabres (min.53) y Tomeu Beltran por Benito Fuertes (min.55)

Juventud S. O. Atº.: Roman Sheremetyev, Ismael Garcia, Daniel Aroca, Taiyou Mir, Wilber Morillo, Jhojan Rafael, Fernando Vargas, David Suarez, Ernesto F Nieto, Kamalpreet Sing y Eduardo Sans.

Sustituciones: Mateu Ferrer por Eduardo Sans (min.40) y Pedro Baidez por Ernesto F Nieto (min.78)

Goles: 0-1 Fernando Vargas (min 18), 0-2 Ernesto F Nieto (min 49), 1-2 Joan Company (min 70) y 2-2 Nahuel A Garcia (min 80)

Árbitro: Moises Muñoz Mendoza.

Tarjetas: Josep Bennasar (amarilla, min 46) para el Binissalem «B». Ismael Garcia (amarilla, min 66) para el Juventud S. O. Atº..

Emocionant partit el celebrat aquest matí entre el Binissalem i el joventut Són Oliva.

L’equip local ha tornat evidenciar la seva falta de punteria de cara a la porteria visitant, han aparegut els vells fantasmes que porta arrossegant en les diferents jornades disputades, que no és un altre que la falta de confiança en els metres finals, ja que després de crear 7 o 8 ocasions clares de gol, es marxava al descans amb el marcador a favor a zero i un gol en contra rebut de falta directa en el minut 18 d’aquesta primera part.

Després del descans, l’inici ha estat un calc de la primera part, el Binissalem posant el joc en el partit i el Son Oliva defensant i contraatacant, aconseguint el segon gol en el minut 49, posant les coses encara mes difícils a uns jugadors locals molt tocats anímicament.

En aquest moment el tècnic local ha realitzat diferents canvis de jugadors així com canvis tàctics en les posicions dels jugadors sobre el terreny de joc, donant-li una versió d’atac més directa, que reforçada després del gol marcat en el minut 70 després del servei ràpid d’una falta a prop de l’àrea que a enxampat a la defensa descol·locada; els locals han realitzat uns deu minuts finals de força i convicció que els ha permès empatar en el temps de descompte.

2-2 final que no satisfà a cap dels dos equips.