Joan Orfila decanta la balança

Primera victòria per a un equip que està en evolució i afronta un petit paron per les festes patronals que bé mereixen gaudir.

Un solitari gol de Joan Orfila al minut 12 de partit a servit a l’equip Regional per emportar-se el Trofeu de les Festes de Sant Lluís davant un CD Migjorn que fins al final a tingut opcions de com a mínim aconseguir la igualada.Amb el gol d’Orfila, els de Moyano aconsegueixen la seva primera victòria de la pretemporada després d’una derrota i un empat en els seus dos primers partits amistosos.

El matx començava amb el reconeixement d’entrenadors, companys i espectadors a la trajectòria de Santi Quevedo que avui es despedia de Ses Canaletes disputant els seus últims 20 minuts sota els pals.

Els primers instants van ser intensos, amb dos equips que volien mostrar les seves evolucions després de tres setmanes de dures sessions vivien el partit amb la intenció de doblegar al seu oponent. Al minut 12 una cavalcada de Juli per banda esquerra acaba al fons de les malles de Ramon després d’una excel·lent rematada de l’esmentat Orfila que posava als locals per davant. El gol va donar un punt més d’intensitat a la trobada que passava a ser mes entretingut per a l’espectador.Fins al descans es va veure un CCE amb molt control sobre el joc ia un CD Migjorn combatiu que buscava igualar un partit que tenia molt bona pinta. IMG_2347

Després de l’aturada, els dos equips es van embrancar en una bonica lluita al centre del camp per portar el timó del partit cap al seu terreny i poder emportar-se el Trofeu feia les seves vitrines.

Però en aquesta fase de la pretemporada, les forces ja estan molt justes en el tram final del partit. Una parell d’arribades per banda dels locals els va poder servir per tancar el partit però els tocava patir fins al xiulet final davant un CD Migjorn que ho intento però no va trobar com superar la treballadora defensa local.

Primera victòria per a un equip que està en evolució i afronta un petit paron per les festes patronals que bé mereixen gaudir.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.