Primer entrenamiento del Campos

Primer entrenamiento del Campos

Dimecres, 22 de juliol a les 19.30 hores, va ser la data i hora escollida per Sergio Tíscar, míster del CE Campos, per posar en marxa el nou projecte de l’equip campaner per aquesta temporada 2015/16.

L’horabaixa va començar amb unes paraules del president, Pep Vanrell, dirigides cap a l’equip, donant la benvinguda a tothom, tan als nousvinguts com els que ja formaven part de la família campanera la temporada passada, incidint en l’aspecte de donar-ho tot a cada entrenament, a cada partit, per deixar el més alt possible l’escut del CE Campos.

Després va agafar el torn en Sergio, explicant les bases del que serà el seu projecte, la seva metodologia i deixant un clar missatge a la plantilla de què s’ha de donar el 100% en tot moment i que d’aquesta forma, segur que arribaran els bons resultats i les alegries. Va presentar el seu cos tècnic que estarà integrat per Joan Quintana i Jesús Martínez, com a ajudants, Silvestre Garcias com a entrenador de porters i Olliver, com a fisioterapeuta. Per acabar, va parlar el gran capità, Toni Roig, per donar la benvinguda als nous i animar al grup a superar el fet anys anteriors i a gaudir de cada moment.

A continuació tot el grup va començar a exercitar-se i a fer les primeres carreres damunt la gespa del camp municipal.

Aquesta jornada va acabar amb una torrada on tots els integrants de la plantilla, cos tècnic i junta directiva varen poder celebrar el començament d’una temporada ilusionant.

Amuuunt Campooossss!!!!

 

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.