Un èxit més per al Futbol Base del Constància al Torneig Primavera Cadetes.

El árbitro con los capitanes

Partido final del torneo primavera de atlético baleares

Atlco Baleares 1-1 Constancia cadetes 1ª regional

resultado en penaltis Atco Baleares 3 – 4 Constancia.

Després dels èxits aconseguits durant aquesta temporada 201-15 al futbol base del CE Constància com han estat el Campió de lliga Pre-Benjamí Joventut Constància; el Campió de lliga Aleví 2ª Regional Constància A; el Campió de lliga Cadete 2ª Regional Joventut Constància; 1r Classificat Trofeu Esportivitat (Ultima Hora) Infantil 2ª Regional Sallista i també 3 jugadors alevins que han disputat el Campionat d’Espanya Aleví amb la Selecció Balear.

Arriba ara un altre campió, en aquest cas el Campió del Torneig de Primavera Cadetes amb l’equip Cadete 1ª Regional Constància.

Després d’acabar la lliga el CD At. Baleares va organitzar el Torneig de Primavera de la categoria cadetes. Se feren dos grups de 5 equips. Per una part: S’Horta, Son Sardina, Balears, Platges de Calvià i Constància. Per l’altra part: Génova, Platges de Can Picafort, Olímpic, Rtvo. P. Arrabal i At. Baleares.

Després de fer lligueta quedaren classificats per a semifinals Constància i Platges de Calvià, i, At. Balears i Rtvo. P. Arrabal.

Després de les semifinals, el equips classificats per a la final foren At. Baleares i Constància.

Dissabte dematí, 13 de juny, s’ha disputat la final del Torneig entre aquests dos equips al camp de Son Malferit. Ha estat un partit bastant igualat amb ocasions de marcar per les dues parts. S’ha arribat al final del partit amb empat a un gol i s’ha decidit el campió en els llançaments de penal que en aquest cas ha estat l’equip del Constància.

Donar l’enhorabona a tots els jugadors i cos tècnic d’aquest equip cadete del Constància que després d’una bona temporada en la seva lliga regular ha acabat de manera brillant la temporada amb aquest primer lloc en el Torneig de Primavera.

 

Redacción
Fotos de Francisco Riutort para Fútbol Balear.
CE Constancia

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.