Jaume Faba deixa la coordinació de L’Escolar

Jaume Faba

M’agradaria escriure unes línees per confirmar tots els rumors que hi ha sobre el C.E. Escolar i la meva persona. La veritat no és altre que el passat dilluns amb vaig veure obligat a deixar la coordinació del club, els motius son diferents, però entre els principals hi ha la falta de confiança de la directiva que m’ha dut a la falta de motivació per començar una nova temporada, i a més motius personals.

Està clar que no tot és com a un li agradaria, personalment sé que hi ha coses que he pogut millorar o diferents aspectes on he errat durant aquests dos anys, però si quan una persona té noves idees, nous pensaments i diferents aspectes que crec que es podrien millorar. Baix el meu punt de vista hi ha coses que no s’han fet correctament i a més crec que hi ha falta de confiança i per això val més prendre una decisió.

La decisió de deixar la coordinació no la vaig prendre el mateix dilluns, sinó que ja feia unes setmanes que m’ho anava rumiant, però al final xerres amb les persones de confiança i que t’estimen, i realment penso que és el millor per les dues parts.

Molta gent hem diu que m’he precipitat al prendre aquesta decisió. Ha estat difícil deixar la coordinació de l’Escolar i més si és el club del teu poble i que estimes, però al final s’ha de mirar per un mateix i pens què és el millor. He de dir que al deixar la coordinació vaig proposar seguir de preparador físic amb el primer equip, ja que els nous entrenadors m’ho han demanat i esper poder-nos seure i xerrar-n’he.

Vull confirmar, que encara que marxi com a coordinador, seguiré dins els club, almenys, com a jugador. Crec que després d’aquesta darrera temporada i haver descendit s’ha d’aixecar el cap i intentar fer una bona feina la pròxima temporada.

M’agradaria acabar donant les gràcies a totes aquelles persones que han confiant i han cregut amb jo, als entrenadors que han estat al meu costat aquests dos anys, als meus companys i a tots els pares i mares que m’han recolzat. A més agrair al meu company d’oficina Xisco Mena per ajudar-me en qualsevol dubte i tràmits federatiu, i agrair molt especialment a na Maria i en Manolo ja que han estat els meus pares dins el club.

Una abraçada,

Jaume Faba Sancho.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.