Objectiu omplir es Revolt

Cartel del partido

El partit d’aquest cap de setmana és el més important de la temporada i la història del club. Ens visita el Son Verí, l’únic imbatut de la 3a regional, l’equip que alguns ja donen el matx per perdut abans que l’àrbitre xiuli l’inici de l’encontre.

A la primera volta sortirem derrotats del seu camp a s’Arenal, però l’equip va estar a l’altura del rival i fins i tot un jugador contrari ens felicità pel partit disputat.

Dissabte a les 17h necessitam que tots aquells socis, aficionats, familiars i simpatitzats del club venguin a n’es Revolt. Montuïrers i montuïreres vos necessitam!! Necessitam que animeu des de l’inici de l’encontre fins el final del partit.

És el penúltim partit de la temporada, volem que el Revolt sigui una festa durant ens 90 minuts, que entre tots puguem vèncer al dificultós Son Verí.

Els tres punts quedin a Montuïri costi el que costi i puguem mantenir la 3a posició i ens acostem al tan desitjat ascens de categoria.

Serà un partit amb moltes sorpreses i realitzarem diverses rifes.

 

Vilans de Montuïri ens veim dissabte a les 5 p.m. al Revolt. Entrada gratuïta per a tothom. #ObjectiuOmpliresRevolt #somdeMontuïri

 

AC Montuiri

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.