Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. D): Binissalem 0 – 1 Àgora Portals

Binissalem

Alineaciones:

Binissalem: Melcior Fiol, Raul Collado, Pere Pons, Nahuel A Garcia, Marc Arrom, Mert Ayhan, Ramon Mateu, Jaume Flores, Tomeu Beltran, Antoni Miguel y Josep Bennasar.

Sustituciones: Miquel Sampol por Antoni Miguel (min.41), Bernat J Morro por Ramon Mateu (min.41), Josep L Llabres por Pere Pons (min.43), Norbert Klaus por Melcior Fiol (min.44) y Joasep L Pachon por Nahuel A Garcia (min.46)

Àgora Portals: Llorens Muñoz, Francisco Gost, Simon Alexander, Alejandro Vaquer, Lucas R Rettori, Pablo Greim, Oliver Andreas, Manuel Beltran, Jack D Huelamo, Sergi Arbo y Luca Garaty.

Sustituciones: Lucas Cruellas por Jack D Huelamo (min.42) y Alejandro Romero por Pablo Greim (min.56)

Goles: 0-1 Alejandro Vaquer (min 10)

Árbitro: Antonio Riera Pujol.

Comentario:

Últim i excel·lent partit el disputat entre el CD Binissalem i l’Àgora Portals.
Agradable matí de diumenge per celebrar l’últim partit d’aquest grup D, on els locals han tornat a oferir la seva millor versió enfront d’un brillant Àgora que ha lluitat fins a l’últim minut.
El Binissalem ha sortit a per el partit des de l’inici, creant ocasions clares enfront del porter visitant, però sense massa punteria en els metres finals.
Per part visitant, l’Àgora es mantenia molt ben replegat, amb les seves línies bastant juntes i sortint amb els seus tres jugadors més avançats a la recerca d’alguna ocasió que lis pogués adelantar en el marcador.

Però la insistència dels locals i aprofitant la major velocitat dels seus laterals, ha propiciat dues bones jugades que han acabat en gol.
Aquest 2-0 semblava un bon resultat per acometre el partit amb tranquil·litat a l’espera d’augmentar la diferència aprofitant les ocasions que segur vindrien segons passessin els minuts; però una distracció al centre del camp local, l’aprofitada un jugador de l’Àgora Portals per xutar una pilota alta des de fora de l’àrea que a sorprès al porter local molt avançat, pujant al marcador visitant al que seria el primer i únic gol del partit.
Si en altres ocasions, un gol en contra hagués intranquil·litzat els jugadors locals, en el dia d’avui semblava no haver-los fet merma en les seves aspiracions, i després de diferents jugades ben trenades entre el centre campistes i els laterals, arribava la jugada on el mitja punta del Binissalem aconseguia batre al porter de l’Àgora i marxar-se al descans amb un important avantatge de dos gols (3-1)

La represa del partit ha estat un exemple de control del joc amb la filosofia de tenir la major part del temps la pilota els jugadors locals, aconseguint una elevat percentatge en la possessió i crear ocasions de gol llançant passades a l’esquena de la defensa visitant.
En una d’elles, l’interior esquerre del Binissalem, després d’una ràpida carrera per la seva banda, aconsegueix penetrar a l’àrea, i creuava per baix la pilota davant la sortida del porter.
Aquest 4-1 seria el resultat final, ja que el Binissalem ha tornat a desaprofitar innumerables ocasions clares per augmentar la diferència i l’Àgora no ha trepitjat en cap moment l’àrea contraria.
Felicitar al CD Binissalem pel subcampionat d’aquest grup D, i esperar el final de temporada per saber si opta a l’ascens a primera.
Enhorabona als al·lots i l’equip tècnic.

 

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.