Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. D): Binissalem 4 – 0 Esporles

Binissalem: Melcior Fiol, Raul Collado, Pere Pons, Nahuel A Garcia, Marc Arrom, Miquel Sampol, Mert Ayhan, Josep L Llabres, Tomeu Beltran, Josep Bennasar y Josep Perez.

Sustituciones: Bernat J Morro por Miquel Sampol (min.46), Norbert Klaus por Melcior Fiol (min.46), Ramon Mateu por Marc Arrom (min.50) y Alexandre Martinez por Josep L Llabres (min.66)

Esporles: Miguel A Nadal, Francesc Crespi, Pau Nadal, Pere Alberti, Francesc Colom, Jaume Busquets, Cosme Mayol, Aaron Losa, Josep Ll Henry, Arnau Vidal y Xavier Castro.

Sustituciones: Juan C Aragon por Pau Nadal (min.35)

Goles: 1-0 Pere Pons (min 8), 2-0 Raul Collado (min 36), 3-0 Raul Collado (min 40) y 4-0 Nahuel A Garcia (min 66)

Árbitro: Guillem Coll Sastre.

Tarjetas: Cosme Mayol (amarilla, min 44) para el Esporles.

Impressionant partit dels locals enfront d’un irreconocible Esporles.

Avui hem vist el millor partit del Binissalem en tota la temporada. Davant la necessitat de guanyar el partit, els locals no han desaprofitat l’ocasió de col·locar-se com a segon classificat del seu grup i dependre dels seus propis resultats per optar a l’ascens i poder jugar la fase final d’aquest campionat.
Des de l’inici, el Binissalem a pressionat molt a dalt al seu rival, un Esporles que no podia o no sabia com lliurar-se de l’excel·lent joc local, alternant jugades per l’interior amb precisos passes a l’esquena dels seus defensors.

Malgrat les clares ocasions malgastades pel Binissalem, després d’un servei de cantonada, l’interior dret local aprofitava una pilota morta dins de l’àrea de l’Esporles per marcar el primer i únic gol d’aquesta primera part, que sent realistes, era un marcador molt curt per la gran quantitat d’ocasions creades davant la porteria visitant.

Els pals, els errors i un bon porter visitant, impedien que el marcador fos un altre, i s’arribava al descans amb un 1-0 que deixava amb opcions a l’Esporles per a la segona part.

Després del reinici de la segona part i amb un Binissalem bolcat sobre la porteria visitant, una gran jugada per la banda dreta era aprofitada per l’interior esquerrà, que creuava la pilota davant la sortida desesperada del porter. Aquest gol va ser molt protestat pels afeccionats de l’Esporles per entendre que el jugador local s’havia ajudat amb la mà per posteriorment batre al porter.

Aquest gol ha estat la clau del partit, els visitants ho han acusat en excés i el Binissalem ho ha aprofitat creant innombrables ocasions, aprofitar dues d’elles per batre de nou al porter local i després realitzar el seu joc de possessió i control que tant ha caracteritzat aquest equip durant tota la temporada.

Resultat final 4-0 amb un Binissalem molt superior a un Esporles que no ha arribat ni una vegada als voltants de l’àrea local.