Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. D): Binissalem 3 – 2 Atº San Cayetano D.s.c.

Binissalem: Melcior Fiol, Raul Collado, Pere Pons, Marc Arrom, Mert Ayhan, Bernat J Morro, Josep L Llabres, Jaume Flores, Tomeu Beltran, Alexandre Martinez y Benito Fuertes.

Sustituciones: Ramon Mateu por Alexandre Martinez (min.39), Josep Perez por Mert Ayhan (min.39), Antoni Miguel por Bernat J Morro (min.45) y Joasep L Pachon por Josep L Llabres (min.57)

Atº San Cayetano D.s.c.: Juan Alejandro, Sergio Sospedra, Pier Carlo, Damaso Esteve, Javier Correa, Sergi Ribas, Miguel Bordoy, Marti Gonzalez, Joaquin Perez-marsa, Enrique Simon y Pedro Rubio.

Sustituciones: Mario Gomez por Marti Gonzalez (min.56)

Goles: 1-0 Bernat J Morro (min 1), 2-0 Pere Pons (min 10), 2-1 Joaquin Perez-marsa (min 13), 2-2 Miguel Bordoy (min 33) y 3-2 Raul Collado (min 45)

Árbitro: Gaspar Sastre Sabater.

Tarjetas:Pere Pons (amarilla, min 70) para el Binissalem.

Important i sofrida victòria del Binissalem enfront del San Cayetano.

Començament de partit molt bo per als locals, que en el minut 10 d’aquesta primera part ja guanyaven 2-0 a un San Cayetano molt temorós i tancat en el seu camp.

Però després d’una errada defensiva en el minut 13 per part de la saga local, els visitants aconseguien marcar el seu primer gol, que lis donava un plus de motivació per desprendre del damunt la pressió de l’inici i aconseguir competir de tu a tu amb el Binissalem, que no s’esperava aquesta reacció del San Cayetano.

Aprofitant el mal joc local, i darrere d’una altre errada defensiva poc abans del descans, els visitants empataven el partit i amenaçaven amb lluitar per la victòria després de la represa.

Després del descans, els primers minuts han estat un mirall de la primera part, fins que el tècnic local ha realitzat diferents canvis de jugadors i posicions, que han donat el seu fruit, creant innombrables ocasions de gol, però la mala sort impedia trencar l’empat fins que en el minut 45 després d’una bona jugada per la banda dreta i una rematada al pal, l’interior esquerra del Binissalem, aconseguia introduir la pilota dins de la porteria del San Cayetano.

El partit ha seguit exactament igual, el Binissalem pressionava la sortida del San Cayetano però desaprofitava les clares ocasions de gol que creava, arribant així al final del partit, sumant tres importants punts a l’espera de la propera jornada, on els quatre primers classificats d’aquest grup s’enfronten entre ells, i molt probablement es converteixi en un triple empat en el cap d’aquesta classificació.

Ànim a tots els jugadors i tècnics, i agrair la impressionant temporada que ens estan oferint, passi lo que passi al final, gràcies i enhorabona.