Crónica 2ª División B: Nastic de Tarragona 3-0 RCD Mallorca B

Nastic de Tarragona: Manolo Reina, Campos, Angresola, Xavier, Pablo Marí, Marc(Martínez min. 78), Ferrán(Azcorra min. 65), Rocha, Marcos Jiménez, Sergio(Assoubre min. 58), Lago Júnior.

RCD Mallorca B: Enrique, Juan Artilés, Raúl, One, Nuhu, Sergio(Kike Seno min. 71), Alexander(Nicolás min. 42), Cedric(Julen min. 68), Sebastià, Brandon.

Goles: 1-0 Rocha min. 58, 2-0 Campos min. 85, 3-0 Assoubre min. 89.

Árbitro: Ángel Hernández Lorenzo, asistido en bandas por Enrique Acero Pradera y Rodrigo Sánchez Murcia.

Tarjetas: amarillas por el Nastic a Lago Júnior min. 89 y por el Mallorca B a Nicolás min. 49, Brandon min. 54 y Julen min. 78

El Nàstic suma el vintè triomf de la temporada i s’assegura matemàticament una plaça per disputar la promoció d’ascens a la Segona Divisió. Els gols de Rocha, Xisco Campos i Jean Luc, tots a la segona meitat, permeten sumar 68 punts i ampliar distàncies amb els perseguidors. El conjunt de Vicente Moreno és el màxim golejador del grup III, amb 43 dianes, i també el que encaixa menys gols, 19.

L’inici del matx ha estat igualat i les ocasions no arribaven en cap de les dues porteries. El conjunt balear lluitava la pilota als grana i la possessió ha estat repartida fins la mitja hora de joc. Posteriorment, el Nàstic ha tingut major possessió de pilota. Reina ha estat el primer en aparèixer, després de la rematada de Cedric al 23’. Un minut després, el Nàstic hauria pogut fer el primer. La jugada de Giner per la banda esquerra de l’atac local ha finalitzat en un centre per baix, que no ha pogut rematar per molt poc Marcos. Al 26’, novament Reina ha esvaït l’ocasió de Cortés. Al minut 32, Marcos ha disposat d’una bona oportunitat després de rematar amb el cap una pilota que li havia donat Rocha. El porter Royo, ben col·locat, s’ha fet amb la pilota. L’última ocasió de la primera meitat, ja en temps afegit, ha sorgit de les botes de Ferran Giner. La passada en profunditat de Rocha li ha permès al jugador valencià buscar el gol en una rematada creuada, que ha aturat el porter balear en dos temps. Amb l’empat inicial s’ha arribat al temps de descans.

A la mitja part, el nens del futbol base de la UD Torredembarra han estat els protagonistes sobre la gespa del Nou Estadi. Els diferents equips han desfilat fins al centre del camp i s’han fet la fotografia de ‘família’.

A la represa, Giner ha estat el primer en provar-ho. La internada a l’àrea l’ha finalitzat amb una rematada excessivament creuada. Posteriorment, al minut 58, Marc Martínez ho ha intentat des de lluny però sense sort. Vicente Moreno ha decidit realitzar la primera substitució, donant entrada a Jean Luc al lloc de Sergio Rodríguez. I al 68’, Ferran Giner ha donat entrada a Azkorra. Un minut després, el Nàstic ha desaprofitat una doble ocasió per avançar-se al marcador. Primer, Marcos ha rematat des de dintre de l’àrea, però Royo ha pogut desviar; i Azkorra, molt atent al refús, ha enviat la pilota per sobre el travesser. La rematada amb el cap s’ha escapat per molt poc. El gol grana semblava estar prop després de les ocasions desaprofitades. Així ha estat quan Rocha, al minut 70, amb una gran volea ha enviat la pilota al fons de la xarxa visitant. L’extremeny ha fet un gran gol des de fora de l’àrea i ja suma set dianes en la competició (1-0). L’últim canvi local ha estat el de Marc Martínez, que ha donat entrada a Manolo. Ja en la recta final de l’enfrontament, l’afició animava a l’equip en busca de la sentència. Al minut 85, el capità Xisco Campos, ha fet una gran jugada individual en la qual ha deixat enrere a tots els rivals que es creuaven al seu pas i, des de dintre de l’àrea, ha fet el segon gol amb un toc de qualitat (2-0). Gran gol del capità, que ha posat d’en peus a tots els espectadors del Nou Estadi. I quan entravem en temps afegit, l’afició ha celebrat el tercer gol, anotat per Jean Luc. El davanter Azkorra ha fet una bona centrada que l’ivorià ha rematat a plaer per tancar el resultat del partit.