Crónica Preferente: At Ciutadella 0 – 2 CCE Sant Lluis

Jornada 13, Sábado 28/03/2015 - 17:00 h
At Ciutadella
0 2
CCE Sant Lluis

Campo: Sant Antoni - Ciutadella
Ver jornada

El CCE Sant Lluis se asenta en la zona media

Alineaciones:

At Ciutadella: Pere Francesc Fullana, Mateo Larrarte, Josep Segui, Ivan Garcia, Joan Febrer, Santiago Juaneda, Sergi Bosch, Josep Maria Escaño, Juan Villalonga, Macia Barcelo y Oscar Tuduri.

Sustituciones: Yeray Deniz por (min.2), Josep Alzina por Sergi Bosch (min.53), Aitor Nin por Josep Segui (min.70) y Carlos Jimenez por Mateo Larrarte (min.81)

CCE Sant Lluis: Janosch Sommer, Alvaro Rotger, Carlos Stainer, Isaias Pons, Miguel Angel, Zouhir Essounani, Joan Orfila, Jose Luis, Lorenzo Torrus, Isael Andres y Alberto Salvador.

Sustituciones: Raul Olives por Joan Orfila (min.45), Enrique Pacheco por Isael Andres (min.56), Jose Manuel por Carlos Stainer (min.62) y Carlos Segui por Alberto Salvador (min.82)

Goles: 0-1 Isaias Pons (min 71) y 0-2 Jose Luis (min 81)

Árbitro: Daniel Mercadal Stevenson. asistido por Jose Luis Caules Saurina y Antonio Barcia Bonet.

Tarjetas: Sergi Bosch (amarilla, min 30), Ivan Garcia (amarilla, min 71), Joan Febrer (amarilla, min 80) y Santiago Juaneda (amarilla, min 87) para el At Ciutadella. Isael Andres (amarilla, min 16), Alvaro Rotger (amarilla, min 28), Alberto Salvador (amarilla, min 58) y Janosch Sommer (amarilla, min 90) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Segona victòria consecutiva per al Regional Preferent que torna a agafar moral després d’una mala ratxa de resultats en les últimes jornades que li van impedir continuar a la part alta de la classificació i que van allunyar als blaus de la zona noble. Després de la victòria de la setmana anterior a Ses Canaletes davant el CD Migjorn i els tres punts aconseguits al Municipal de Sant Antoni, el CCE es queda a la part mitjana alta de la lliga amb un avantatge de sis punts amb el seu mes immediat perseguidor, el CD Menorca i lluitant per millorar els números de les temporades anteriors per finalitzar la competició el més alt possible.

 

El partit contra l’Atlètic Ciutadella de Rafa Torres va ser un partit amb poques ocasions de gol encara que els de Moyano van ser els que més a prop van estar de batre la porteria contrària. Els pupils de Torres no van fer treballar el porter Yanus fins al minut 90 amb un llançament de falta de Llonga en què el porter lluisser enviar a córner en la seva única intervenció del partit. Abans els visitants van provar fortuna en el minut 18 amb un xut Stan en el primer acostament de tots dos a meta contrària.

 

El partit transcorria al migcamp on els de Moyano no acaben de trobar la passada correcte que els plantés davant la meta de Fullana donada la tasca defensiva dels vermells que aconseguien desbaratar qualsevol possibilitat dels blaus per superar Fullana.

 

Per part ciutadellenca va ser Llonga el que en el minut 33 provava fortuna amb una falta frontal que marxar fora per sobre el travesser. El CCE que seguia sense gaudir d’ocasions de molt perill però controlava el partit va tenir en un servei cantonada botat per Alberto al minut 40 la primera gran ocasió de perill en què van reclamar unes clares mans d’un defensor després d’una intervenció de Fullana a la que el col·legiat no considera voluntàries.

 

En el segon temps tot canvi en favor dels luissers que ja en el 47 una falta botada de nou per Alberto i després de diversos rebutjos la pilota queda morta en interior de l’àrea als peus de Migue que completament sol xuta a les mans d’un col·locat Fullana.

 

La trobada avançava sobre una fina línia on podia decantar-se cap qualsevol dels dos costats en el moment en què alguna dels dos es mostrés més encertat que el seu rival. Ho intenta Zouhir al 67 volguent sorprendre el porter local però el seu xut acabar de nou a les mans de Fullana. Va ser el preludi a la jugada decisiva del partit.

 

Minut 70 de partit i el lluisser Pacheco es queda sol davant Fullana apareixent García per cometre un clar penal sobre el jugador blau i possibilitant a Isaias l’oportunitat d’avançar als seus. No falla el capità posant als de Moyano per davant en el 71 i obrint el partit a favor dels visitants.

 

Amb el marcador en contra els de Torres es van bolcar en atac deixant més espais al darrere que aprofitaven els nostres per sortir a la contra i intentar tancar el partit al seu favor. Va poder aconseguir-ho Pepe al 80 si hagués encertat en un xut a cama canviada que marxa a prop del pal de la meta de Fullana.

 

Un minut després i en una jugada pràcticament calcada, el jove lluisser en comptes de disparar a porta aconsegueix anar-se en velocitat de Febrer que no li queda una altra remei que cometre de nou un clar penal. En aquesta ocasió, el mateix Pepe, es va encarregar de llançar, enganyant al porter local i posant el 0-2 que ja seria definitiu.

 

Un nou xut de Pepe ja sobre la botzina a centre de Zouhir va ser l’última ocasió per al CCE que van veure com Llonga en el llançament d’una falta sobre el temps reglamentari inquietava per primera vegada el porter Yanus.

 

Els de Moyano cercaran aquest dimecres a les 20.30 h. a Las Arenas de Fornells la seva tercera victòria seguida en la trobada corresponent a la jornada 8 de la primera volta, ajornat en el seu dia per la vaga en relació a la Llei d’Emprenedors.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es