Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. D): Binissalem 5 – 0 Atº Son Caliu

Binissalem: Melcior Fiol, Raul Collado, Pere Pons, Nahuel A Garcia, Marc Arrom, Mert Ayhan, Ramon Mateu, Jaume Flores, Tomeu Beltran, Alexandre Martinez y Antoni Miguel.

Sustituciones: Joasep L Pachon por Antoni Miguel (min.44), Miquel Sampol por Mert Ayhan (min.45), Bernat J Morro por Ramon Mateu (min.45), Benito Fuertes por Tomeu Beltran (min.53) y Josep Perez por Jaume Flores (min.53)

Atº Son Caliu: Vicente Ramon, Joshua L Evans, Marc Giner, Adria Pons, Adrian Cabello, Pau Leon, David Guerrero, Daniel SepÚlveda, Adrian Clemente, Eric Leiva y Jose Manuel.

Sustituciones: Moises Fernandez por Eric Leiva (min.44), Angel Fernandez por Vicente Ramon (min.44), Mario Ventura por Pau Leon (min.47), Marc Guillemot por David Guerrero (min.52) y Guilermo Aguila por Marc Giner (min.52)

Goles: 1-0 Raul Collado (min 10), 2-0 Nahuel A Garcia (min 23), 3-0 Mert Ayhan (min 31), 4-0 Pere Pons (min 41) y 5-0 Nahuel A Garcia (min 67)

Árbitro: Jose Manuel Muñoz Garcia.

Magnífic partit realitzat pels locals davant un fluix Atco. Son Caliu.

A mes dels gols materialitzats, els jugadors del Binissalem han ofert una excel·lent primera part, crec que la millor de tota la temporada, amb molta possessió de pilota i un millor domini del joc, reflectint-se en els tres gols d’aquesta primera part, i donant gairebé per tancada aquesta trobada.

La segona part ha estat bastant mes fluixa, amb un marcador clarament favorable i davant un rival que encara no havia arribat a la porteria local, ha provocat una apatia en el joc ofensiu dels locals. Tot i això, han aconseguit dos gols més, molts importants pel gol average final.

Del Atco Son Caliu solament podem esmentar el poc poder ofensiu que ha demostrat avui, defraudant a propis i estranys.

Després del partit d’avui, indicar que ens espera un final de temporada amb un Binissalem en alça i a l’espera de qualsevol ensopegada dels seus competidors mes propers.