Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. D): Binissalem 9 – 0 Rtvº Arenal del A.

Binissalem: Norbert Klaus, Raul Collado, Nahuel A Garcia, Marc Arrom, Mert Ayhan, Ramon Mateu, Jaume Flores, Joasep L Pachon, Josep Bennasar, Josep Perez y Benito Fuertes.

Sustituciones: Bernat J Morro por Josep Perez (min.36), Melcior Fiol por Norbert Klaus (min.40), Tomeu Beltran por Marc Arrom (min.40), Antoni Miguel por Miquel Sampol (min.40) y Miquel Sampol por Mert Ayhan (min.40)

Rtvº Arenal del A.: Adria Gual, Dario Nahuel, Louis Alexander, Alejandro Guisol, Raul Diaz, Alex Puigdemont, Angel Martinez, Adrian Puigdemont, Mouhamadou Diop, Sergio Garat y Adama Ndiaye.

Sustituciones: Marvin Yoane por Raul Diaz (min.24), Jose Benedicto por Mouhamadou Diop (min.43) y Sergio Sancho por Alex Puigdemont (min.45)

Goles: 1-0 Jaume Flores (min 4), 2-0 Josep Bennasar (min 12), 3-0 Raul Collado (min 17), 4-0 Josep Bennasar (min 21), 5-0 Josep Perez (min 24), 6-0 Josep Bennasar (min 45), 7-0 Josep Bennasar (min 55), 8-0 Bernat J Morro (min 65) y 9-0 Bernat J Morro (min 70)

Árbitro: Bartolome Nadal Riera.

Partit molt còmode per als locals enfront d’un Rtvo Arenal molt fluix.
Aquest matí hem pogut gaudir d’un dels millors inicis de partit del Binissalem, sens dubte a estat la millor primera part dels assules, on les ocasions de gol s’aprofitaven per anar sumant, i en el minut 25 el marcador reflectia un clar 5-0 al seu favor.

Destacar la bona actuació del porter local, davant l’única ocasió en tot el partit dels visitants, rebutjant un fort xut dins de l’àrea després d’una ràpida incursió del davanter de l’Arenal.

En la segona part, el Binissalem ha sortit mes relaxat, i amb el marcador tan favorable, l’entrenador ha realitzat tots els canvis en els primers minuts de la represa.
Encara sent bastant pitjor aquesta segona part, el Binissalem a marcat 4 gols mes al Rtvo Arenal, que li serveixen per augmentar el seu gol average enfront d’un mes que probable empat a punts a final de temporada.