Anim Jaume

El equipo de Jaume le manda animos

El dijous 12 de febrer, al nostre camp “Sa Lleona” , el jugador Jaume Barceló va sofrir un greu accident.

Mentres estava entrenant amb el seu equip cadete B va xocar contra una paret i es va pegar un fort cop al cap. En un moment acudiren ambulància, unitat mòbil i guàrdia civil. Tota la gent que hi havia al camp estava consternada, sobretot el seu germà bessó Xisco el qual és el porter de l´equip i precisament la jugada que ocasionà l´incident fou entre ells dos.

Una vegada traslladat a la Policlínica Miramar, el tingueren que intervenir d´urgència i, per sort, avui podem dir que està beníssim i que tot ha quedat en un gran susto que segurament serà difícil d´oblidar.

Tots els que formam part d´aquest club: jugadors, pares, aficionats, socis, col.laboradors, entrenadors i junta directiva volem donar el màxim suport a ell i a la seva família els quals sempre han estat un exemple a seguir tant defora com dintre del camp.

També volem donar el més sincer agraïment a la Policlínica Miramar, especialment al personal de la segona planta, al doctor Alcaraz i al seu equip per la seva gran professionalitat i per l´atenció que va rebre en Jaume en tot moment. Moltes gràcies!

I per tu Jaume, ANIMS! Esperam que et recuperis aviat i que prest et tornem a veure pel camp. Ja ho saps, el C.D. S´HORTA és una gran família de la qual tu i els teus hi formau part i de la qual cosa n´esteim molt contents. Et desitjam una prompta recuperació.

S'Horta

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.