Previa 2ª Div. B: RCD Espanyol de Barcelona B – Mallorca «B»

Espanyol B – Mallorca B

L’Espanyol B tanca la seva ratxa d’enfrontaments davant filials amb un nou partit aquest diumenge davant el RCD Mallorca B (Ciutat Esportiva Dani Jarque, 12h). El conjunt blanc-i-blau, després de caure injustament davant el R. Zaragoza en l’última jornada, busca els tres punts davant un rival que fora de casa no ha aconseguit bons resultats tot i que el tècnic espanyolista, Lluís Planagumà, avisa que es tracta d’un conjunt molt competitiu .

«és un filial amb molt bones individualitats i que és molt intens durant tot el partit», ha assenyalat Lluís Planagumà. El Mallorca B, fora de casa, no està obtenint molt bons resultats, però el preparador blanc-i-blau recorda que el més important és el seu equip. «Per a nosaltres serà un partit de màxima intensitat com tots els que disputem, perquè davant tindrem un rival que voldrà endur-se els tres punts». En aquest sentit, Planagumà ha comentat que el Mallorca B és «molt competitiu i planteja problemes durant tot el partit. Davant el Reus, per exemple, els van marcar el gol en l’últim minut, però en l’anterior ocasió va estar a punt de marcar el gol de la victòria. El Mallorca és un rival que no es dóna mai per vençut i que genera moltes situacions de perill».

Respecte a la situació del filial, que en aquest 2015 no ha obtingut resultats massa positius, Planagumà ha comentat que «davant del R. Zaragoza vam recuperar la línia a seguir, perquè vam estar molt bé i no ens van crear oportunitats, però vam acabar perdent i això també afecta la confiança. Crec que aquesta setmana hem estat millor, encara que necessitem una victòria per agafar una mica de confiança».

RD

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.