Crónica 2ª División B: Reus Deportivo 1-0 RCD Mallorca «B»

Jugada del partido

Alineaciones:

Reus: Badía, Jesús, Ñoño(Eliseo min. 70), Dinis, Moyano, Jaime, Cruz, Folch, Marcé, Óscar(Marc min. 75), Carbiá(Ricardo min. 81).

RCD Mallorca «B»: Eenrique, Alvaro, Arilés, Raúl, One, Alexander, Sergio, Nicolás(Damaià min. 84), Julen, Cedric(Connor min. 77), Sebastià.

Gol: 1-0 Marcdé min. 89.

Árbitro: Aitor Gorostegui Fernández, asistido en bandas por Endika Somocueto De La Torre y Mikel Sarasua Aramburu.

Tarjetas: amarillas por el Reus a Jaime min.24 y Marcé min. 89 y por el Mallorca B Raúl min. 15, One min. 62 y Alexander min. 75.

Comentario:

La importància de dir-se Edgar… Ja sigui defensant la porteria, amb una aturada providencial a la recta final del partit, com marcant un gol d’oportunisme quan ja tothom pensava que volaven dos punts del Municipal, Edgar Badia i Edgar Hernández han estat els protagonistes de la victòria d’avui davant el filial mallorquinista, juntament amb Oscar Rico i Ricardo vaz, que han debutat amb la samarreta roig-i-negra.

Bernardo Tapia, que avui s’asseia a la banqueta local per la sanció de quatre partits a Natxo González, s’ha fos en una abraçada amb el davanter gavanenc al finalitzar el partit. Quedaven enrere noranta minuts plens de tensió, en els que el Reus ha dominat al rival. Un cop més, però, s’ha tornat a fer evident la dificultat que té l’equip per concretar les oportunitats que genera.

El conjunt reusenc s’ha fet seu el partit des d’un inici, però sense excessiva profunditat i mantenint una possessió de l’esfèric que no es traduïa en oportunitats de gol clares, tot i que n’ha tingut un parell per avançar-se al marcador. Edgar Hernández, molt actiu els noranta minuts, ha estat a punt de marcar amb una rematada dins l’àrea, però Royo s’ha lluït amb una gran aturada. També Oscar Rico, que disputava el seu primer partit com a roig-i-negre, ha portat de cap a tota la defensa balear i ha estat a punt de marcar en un xut de falta que s’ha estavellat al travesser poc abans del descans.

A la segona part l’equip ha sortit decidit a emportar-se els tres punts, però com ha anat succeint a les darreres setmanes, tot i que el Mallorca no ha inquietat la porteria de Badia, tampoc el domini del joc dels locals generava ocasions de perill. Dos xuts llunyans d’Edgar H. i Vítor que han sortit desviats i una rematada de Fran que ha aturat el porter mallorquinista, semblaven tot el bagatge ofensiu que podien aportar els homes de Natxo González.

Llavors ha aparegut Edgar Hernández. Primer, amb una bona jugada aprofitant una errada de la defensa vermella, que Clausí ha desviat quan el davanter reusenc ja s’havia desfet de Royo i finalment, poc després d’una aturada providencial d’Edgar Badia en un u contra u davant Vallejo, enviant al fons de la porteria una passada de Sellarès, que havia sortit en substitució d’Oscar Rico. Un gol al límit del temps reglamentari que ha fet esclatar d’alegria equip i afició quan ja es començaven a escoltar alguns xiulets a la graderia.

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.