Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 1 – 3 CE Ferreries

CCE Sant Lluis: Janosch Sommer, Carlos Segui, Carlos Stainer, Isaias Pons, Miguel Angel Coll, Joan Orfila, Juan Sola, Jose Luis Soret, Lorenzo Torrus, Isael Andres Martinez y Alberto Salvador.

Sustituciones: Francisco Jesus por Carlos Segui (min.50), Antoni Vinent por Carlos Stainer (min.65), Santiago Romero por (min.70) y Jose Miguel por (min.77)

CE Ferreries: Josep Pons, Juan Timoner, Antonio Rodriguez, Ruben Ferra, Angel Pulido, David Oscar, Helenio Olives, Fabricio Ricardo, Elliot Galan, Carlos Febrer y Oscar Pons.

Sustituciones: Francisco Carmona por Ruben Ferra (min.75), Antoni Coll por Fabricio Ricardo (min.75) y Jairo Iglesias por Antonio Rodriguez (min.87)

Goles: 1-0 Isaias Pons (min 20), 1-1 Oscar Pons (min 25), 1-2 Helenio Olives (min 33) y 1-3 Elliot Galan (min 67)

Árbitro: Mohamed Ouali. asistido por Juan Pons Coll y Juan Gonzalez Segura.

Tarjetas: Alberto Salvador (amarilla, min 1), Janosch Sommer (amarilla, min 25) y Miguel Angel (amarilla, min 28) para el CCE Sant Lluis. David Oscar (amarilla, min 21), Antonio Rodriguez (amarilla, min 62), Ruben Ferra (amarilla, min 69) y Angel Pulido (amarilla, min 74) para el CE Ferreries.

El CE Ferreries acabar amb la ratxa de partits consecutius sense conèixer la derrota de l’equip regional en una trobada on la victòria per als de Moyano li atorgava un plus més en la seva lluita per mantenir-se en les primeres posicions.

Tots dos equips van demostrar durant tot el partit el perquè de la situació que els permet ocupar aquesta zona privilegiada i el respecte mutu que tenien, hi havia alguna cosa important en joc.

El partit va començar intens, amb arribades per ambdós costats i una mica accelerat en les dues esquadres que volien ser els primers a posar-se per davant en el lluminós. Un parell de arrencades de Pepe donaven inseguretat a la defensa blaugrana que es veia superada en velocitat pel veloç davanter blau. Van ser els locals els primers a prendre la davantera en el marcador. Centre lateral de Isael que impacta clarament a la mà de Rodríguez a l’interior de l’àrea i el col·legiat sense dubtar-ho assenyalo dels onze metres. Era el minut 20 i Isaías enganyava a Josep des del punt fatídic, 1-0 i tot per decidir.

Els de Vadell van fer un pas endavant per buscar la igualada i amb la velocitat d’Helenio i Fabri en punta ponión al límit a la defensa lluissera. Al minut 25 es va produir una de les jugades claus del partit. El col·legiat a instància del seu assistent va assenyalar falta de servei del porter local Yanus en voler realitza un servei de porta amb el peu a l’entendre que l’havia fet des de fora de l’àrea, el quadre de Vadell ni tan sols protest la jugada, al que el col·legiat decret falta directa que es va encarregar de transformar Oscar Pons en un xut impossible per Yanus.

El gol va donar vida als visitatnes que van anar pujant el nivell d’intensitat fins a arribar al minut 33 quan en una internada de Fabri per banda esquerra va acabar amb un centre a l’àrea petita on Helenio en arribada avançava els blaugranes. Dues arribades visitants i dos gols, massa càstig per als de Moyano.

La segona part va portar a un millor CCE ia un equip de Vadell més defensiu. Un xut de Pepe va poder ser l’empat però els visitants van començar a demostrar seguretat defensiva que donava al trast amb qualsevol acostament dels locals. A la contra podia tancar el partit l’equip visitant i ho aconsegueixo en el minut 67 amb un gol en segon intent de Galán que pràcticament posava impossible el partit als locals.

No van abaixar els braços dels locals, no ho havien fet fins al moment i no seria avui el dia. Van buscar la igualada en un parell d’arribades en banda de Santi i Isael però no era el dia dels locals que van assumir amb el xiulet final la primera derrota en lliga, segona de la temporada comptant la competició del ko.