Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 1 – 1 CE Alaior

Punt d’or

imagen del partiido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Janosch Sommer, Alvaro Rotger, Isaias Pons, Francisco Jesus Tortolero, Miguel Angel Coll, Maykol Giraldez, Zouhir Essounani, Joan Orfila, Lorenzo Torrus, Isael Andres Martinez y Alberto Salvador.

Sustituciones: Juan Sola por Zouhir Essounani (min.49), Carlos Stainer por Isael Andres (min.56) y Jose Luis por Francisco Jesus (min.67)

CE Alaior: David Huguet, Pedro Barber, Sergio Pons, Francisco Julian, Juan Villalonga, Gerard Fuguet, Pau Sans, Emiliano Rodriguez, Ruben Febrer, Raul Villalonga y Alejandro Perez.

Sustituciones: Francisco Javier por Alejandro Perez (min.53), Alejandro Sintes por Pau Sans (min.56) y Juan Pulido por Pedro Barber (min.78)

Goles: 1-0 Alvaro Rotger (min 3) y 1-1 Ruben Febrer (min 35)

Árbitro: Jose Juan Martin Lopez. asistido por Luis Grande Mercadal y Candido Lucero Sanchez.

Tarjetas: Maykol Giraldez (amarilla, min 17), Maykol Giraldez (amarilla, min 25) y Isaias Pons (amarilla, min 25) para el CCE Sant Lluis. Alejandro Perez (amarilla, min 30), Juan Villalonga (amarilla, min 75) y Juan Pulido (amarilla, min 89) para el CE Alaior.

Comentario:

A priori pot semblar que empatar a un davant el líder a casa és un mal resultat per haver desaprofitat l’oportunitat d’avançar-en la classificació però quan ho fas amb un home menys des del minut 25 la cosa canvia. La versió del CCE vista ahir a Ses Canaletes és de llevar-se el barret i ole. Demostració d’orgull, lluita, unitat, treball i sacrifici durant 90 minuts però especialment els últims arran de l’expulsió, tots i cada un d’ells van donar una lliçó d’amor propi i van donar un pas més en el seu creixement com a grup.

El partit va començar de la millor manera que pot tenir un partit d’aquesta importància. Minut tres i servei de córner botat per Alberto a l’interior de l’àrea perquè Álvaro avançant-sa tothom aconseguís batre Huguet. Els locals van sortir cocnetrats i els de Calzada poc a poc començaven a posar-se a l’altura del que requeria el matx. Fins a l’expulsió de Maykol per doble cartolina groga la trobada estava sent de nivell, intensitat ben entesa, sense agressivitat ni res que pogués perjudicar uns oa altres. Al minut 25 es produeix la jugada que acabaria canviant el signe del partit.

A partir d’allà, els rols dels dos equips van canviar, els albinegres van pujar el pisto un punt més però els de Moyano van acceptar aquest rol i aquest nou partit que s’obria. Ordre, seguretat defensiva i velocitat a la contra que va donar més d’un ensurt als del centre de l’illa.

Amb un home més els de Calzada van empènyer als locals capel seu propi camp però amb poca verticalitat i molt joc en horitzontal que feia bé als blaus. Un xut creuat de Juli al 39 va ser l’ocasió més clara d’aquest nou partit. Al minut 40 els visitants van aconseguir la igualada. Servei de falta llunyà botat per Juli i Ruben s’avança a tota la defensa per batre de cap a Yanus.

El segon temps es va iniciar amb els mateixos papers però amb una diferència, els locals van reestructurar les seves posicions sobre el camp per no només donar el punt per bo sinó ser ambiciosos i aconseguir la victòria. Una arrencada de Zou va ser el primer avís dels de Moyano que no es conformaven amb l’empat i un xut creuat de Pepe poc després d’entrar al camp el següent, els dos llançaments van marxar fora per molt poc.

Els de Calçada dominaven amb un més però al CCE no li importava ja que se sentien còmodes amb aquest nou rol i com els estaba anant fins al moment. Un parell de trets amb potència de Juli que aturar perfectament Yanus van ser el únic de perill en els segons 45 minuts.

El final del partit relaxo als de Moyano que havien estat mereixedors d’aquest punt d’or. Bravo!.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.