Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. D): Binissalem 9 – 0 PENYA ESP.S’ARENAL del PESA

Binissalem

Binissalem: Norbert Klaus, Raul Collado, Nahuel A Garcia, Marc Arrom, Mert Ayhan, Ramon Mateu, Jaume Flores, Alexandre Martinez, Antoni Miguel, Josep Bennasar y Benito Fuertes.

Sustituciones: Josep L Llabres por Ramon Mateu (min.38), Josep Perez por Nahuel A Garcia (min.38), Miquel Sampol por Raul Collado (min.40), Tomeu Beltran por Mert Ayhan (min.40) y Joasep L Pachon por Josep Bennasar (min.40)

PENYA ESP.S’ARENAL del PESA: Iker Rodriguez, Joel Martin, David Resina, David Pelaez, Lucas Rafael, Adrian Soria, Raul Reina, Alejandro Abellan, Adan Gil, Javier MartÍnez y Alejandro Latorre.

Sustituciones: Moussa Ndiaye por Joel Martin (min.40), Jose Raul por Alejandro Latorre (min.54) y Jeroni Mateo por Raul Reina (min.60)

Goles: 1-0 Raul Collado (min 18), 2-0 Mert Ayhan (min 24), 3-0 Benito Fuertes (min 25), 4-0 Nahuel A Garcia (min 26), 5-0 Raul Collado (min 34), 6-0 Alexandre Martinez (min 36), 7-0 Raul Collado (min 37), 8-0 Mert Ayhan (min 39) y 9-0 Benito Fuertes (min 50)

Árbitro: Francisco Cañadillas Espada.

Molt bo i soleat matí de dissabte per disputar el partit entre el CD Binissalem i el Penya esportiva Arenal.

Partit molt còmode per als locals, que des del primer minut van acorralar en el seu camp al Pesa Arenal. Aproximadament 20 minuts va aguantar l’equip visitant l’atac constant del Binissalem.

Després de l’1-0, l’Arenal va disposar de la primera i única ocasió que va ser neutralitzada per la defensa dins de la pròpia àrea local. A partir del minut 25 varen arribar un darrere l’altre els gols locals fins a marxar-se al descans amb un clar 5-0.

La segona part va ser un clar reflex de la primera, tan sol les constants parades pels canvis realitzats per tots dos equips i la millor col·locació defensiva de l’Arenal, va evitar que el resultat fos encara mes escandalós.

Emplacem als seguidors a aquest proper dissabte on el CD Binissalem es juga part de la lliga en el camp del Àgora Portals.