Trail Solidari «Tots amb en Joan», organitzat per la PB Els Tamarells, amb més de 600 participants

Las Peñas del Barça con Joan

Més de 600 participants acudiren en el Trail Solidari que diumenge va organitzar a Felanitx la Penya Barcelonista Els Tamarells, envoltats de grans campions com Tòfol Castanyer, Toni Peña, Tolo Fiol, i Joan Nadal, que no dubtaren en donar suport a aquesta iniciativa solidària perquè aquest jove campaner pogués tenir la cadira amb rodes que tant necessita.

Ben d’hora, al voltant de les 8 del matí, el Parc Municipal se va anar omplint de gent, molts esportistes, sensible amb aquesta causa, que feren la seva aportació i es disposaren a gaudir del magnífic entorn natural que ens ofereixen les nostres muntanyes.

Abans de la partida es va fer un rifa benèfica, on hi aportaren obsequis i prendes Tòfol Castanyer, Bikila-Toni Peña, Can Calco Hotels, el Club Triatló Portocolom, Distribucions Tomeu Vidal, Flors i Fulles, Sempre en Forma, Triatló Sports Manacor i Parc Cafè.

La Federació de Penyes i el FC Barcelona també es varen sumar obsequiant a Joan Garcia amb una samarreta signada pels jugadors del primer equip.

Tancat el termini per adquirir paperetes, pràcticament totes exhaurides en mitja hora, es va donar a conèixer públicament la quantitat obtinguda, 3579 euros, que foren entregats a la família de Joan, la qual molt emocionada va mostrar la seva gratitud. Una multitudinària fotografia en l’escalinata del parc donava pas a la sortida.

Primer varen partir els participants que feien el recorregut de 30 kms, pujant pel Calvari, Sant Salvador, Castell de Santueri, Es Carritxó, Binifarda, Son Quelles, Es Picot, Sant Salvador, Calvari i acabant en el Parc en poc més de tres hores i mitja.

Cinc minuts després sortia el grup que havia de recórrer 20 kms., el més nombrós, i acte seguit el qui en feia 10 cap a Sant Salvador, sempre caminant.

Voluntaris de la PB Els Tamarells oferiren avituallament als participants a Sant Salvador i en el Castell de Santueri, gràcies a l’empresa Agromart i a l’Ajuntament de Felanitx. L’organització vol agrair la implicació dels directius de la penya, dels corredors de muntanya Joanma Barceló, Miquel Vila, i Paco Sánchez, i dels voluntaris Polita Cerdà, Fina Forteza, Pedro Acosta i Nofre Llinàs; així com la bona tasca i ajuda de Protecció Civil i Policia Local.

L’acollida i acceptació d’aquesta iniciativa fou altament positiva i valorada, fet que dóna peu i força perquè tingui continuïtat en propers anys i es converteixi en cita ineludible per ajudar a les persones o entitats que més ho necessiten.

Per aquesta vegada la satisfacció és molt gran, Joan Garcia ha fet del seu somni una realitat. Moltes gràcies a tots els qui participàreu i ajudàreu. PB Els Tamarells, sempre solidària !!

La Junta Directiva

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.