Crónica 3ª Reg.: S’Hostalot 1 – 3 Athletic Club Montuiri

S’Hostalot: Bartolome Bonnin, Manuel López, Marcos López, Víctor M Alvarado, Francisco J Mesas, Víctor Hidalgo, Pedro Fernández, José L Llabres, Juan V López, Joaquín Osman y Adrián Romera.

Sustituciones: Bartolome Del por Marcos López (min.55) y Antonio Catalan por Francisco J Mesas (min.67)

Athletic Club Montuiri: Llorens Salas, Alejandro Candela, Antonio Bergas, Joan A Cerda, Francesc Aloy, Bartomeu Andreu, Xavier Mesquida, Rafael Mora, Antoni Nicolau, Pere Servera y Francesc Mas.

Sustituciones: Daniel Ortiz por Xavier Mesquida (min.65), Antoni Mayol por Rafael Mora (min.81) y Juan A Coronado por Antoni Nicolau (min.87)

Goles: 0-1 Xavier Mesquida (min 4), 1-1 Joaquin Osman (min 53), 1-2 Francesc Mas (min 63) y 1-3 Antoni Nicolau (min 76)

Árbitro: Miguel Vargas Astilleros.

Tarjetas: Jose L Llabres (amarilla, min 62), Francisco J Mesas (amarilla, min 66) y Jose A Lopez (amarilla, min 89) para el S’Hostalot. Antoni Nicolau (amarilla, min 29), Bartomeu Andreu (amarilla, min 34), Xavier Mesquida (amarilla, min 36), Bartomeu Andreu (amarilla, min 60), Francesc Mas (amarilla, min 80) y Antoni Mayol (amarilla, min 88) para el Athletic Club Montuiri.

Pocs minuts passades les 19:30, era quan començava el partit entre s’Hostalot i l’Athletic Club de Montuïri, un partit amb molt de fred i amb pluja en alguns moments. Als quatre minuts de partit, Servera assistia a Mesquida i marcava el primer gol del partit 0-1. Ja a la segona part s’Hostalot empatava al min. 53 amb un gol de Osman 1-1. Després d’una falta d’Andreu al min 60 l’àrbitre expulsava a Andreu. Tres minuts més tard és produïda un penal sobre Mas, ell mateix el transformava i posava per davant als atlètics. No molt més tard als 76 min. de joc Nicolau amb un sorprenent xut i posava l’1-3 definitiu.
La dada a destacar del partit, és que hi havia més afició visitant que local i l’afició atlètica va cantar l’himne del club per animar als jugadors.
El proper partit serà el darrer com a locals de 2014, dissabte dia 13 de desembre a les 18:00 contra l’Atlètic son Xilmelis al Revolt.