Crónica 1ª Reg.: Xilvar 0 – 0 Inter Manacor

El Inter empata en Selva

Alineaciones:

Xilvar: Joan A Mayol, Jose A Blanco, Pau L Siquier, Eneko Blanco, Jaume Alomar, Llorens Coll De, Yossef Said, Lorenzo A Reynes, Soufiane El Ouakili, Fernando Sastre y Noureddine Aananou.

Sustituciones: Rafael Comas por Pau L Siquier (min.19), Salvador Abellaneda por Soufiane El Ouakili (min.45) y Josep Mir por Noureddine Aananou (min.60)

Inter Manacor: Gonzalo G Marcheti, Marc Orgilles, Sebastian Pomar, Miquel Santandreu, Miguel Santandreu, Andres Mira, Walter E Medina, Pere Gomariz, Mateo Torres, Bartolome Pont y Guillem Llodra.

Sustituciones: Mateo Nicolau por Marc Orgilles (min.86) y Pedro Mateu por Miquel Santandreu (min.88)

Árbitro: Raul Toro Hidalgo. asistido por Alejandro Gonzalez Fernandez y Juan Alberto Martinez Fernandez.

Tarjetas: Miquel Santandreu (amarilla, min 69) para el Inter Manacor.

Comentario:

Es partit es va jugar a Selva entre l’equip local el Xilvar i l’equip visitant, l’ InterManacor. El primer com a líder amb solitari de la lliga, i l’equip manacorí amb ganes de seguir sumant. El temps acompanyava, encara que l’ambient era de temperatura freda.

El partit començà molt bé per l’equip visitant, ja que al primer minut aconseguí la primera ocasició del partit. L’iniciativa del joc i les ocasions eren per el visitant que a poc a poc obtenia més ocasió, beró a vegades per l’encert del porter local i altres per part dels davanter visitant, el marcador no es movia. Així s’arribà al final de la primera part.

La segona, començà igual que acabà la primera, encara que l’equip local començà a tenir més presencia a l’àrea visitant. Les ocasions, arribaven per els dos equips, però sense tenir-ne cap de totalment clara. Així s’arribà al final del partit. Repartiment de punts per els dos equips, i que els manacorins guanyant dissabte, valdran molt més que un simple punt.

 

Tofol para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.