Crónica 3ª Reg.: Athletic Club Montuiri 2 – 0 Son Macià

Athletic Club Montuiri: Llorens Salas, Alejandro Candela, Antonio Bergas, Josep Cerda, Octavio Rechach, Francesc Aloy, Antoni Mayol, Rafael Mora, Miquel Ginard, Pere Servera y Antoni Nicolau.

Sustituciones: Daniel Ortiz por Antoni Nicolau (min.45), Xavier Mesquida por Antoni Mayol (min.60), Miquel F Coll por Pere Servera (min.76) y Joan Ramis por Josep Cerda (min.85)

Son MaciÀ: Jaime Gonzalez, Francisco J Vilchez, Warlord Asiao, Andres Carbonell, Francesc Vaquer, Damian Mascaro, Saul Granados, Juan Rossello, Lluis Obrador, Antoni Sureda y Imad Loukili.

Sustituciones: Guillermo Pou por Francisco J Vilchez (min.60), Alberto Torres por Warlord Asiao (min.60) y Alexander Torres por Andres Carbonell (min.70)

Goles: 1-0 Rafael Mora (min 14) y 2-0 Octavio Rechach (min 25)

Árbitro: Andy Peñalver Pearce.

Tarjetas:Pere Servera (amarilla, min 55), Xavier Mesquida (amarilla, min 76) y Octavio Rechach (amarilla, min 85) para el Athletic Club Montuiri.

A les 16h del dissabte 29 de novembre començava el penúltim partit de 2014 a n’es Revolt, un horabaixa de pluja entre l’Athletic Club de Montuïri i son Macià.
Als 14 min. de joc Mora es dirigia cap la porteria visitant, es plantava davant el porter i marcava el primer gol del partit 1-0. Pocs minuts més tard, exactament al minut 25, un jugador visitant tocava la pilota amb el braç dins la seva àrea i el col·legiat marcava penal a favor dels montuïrers. Octavi s’encarregava de marcar el 2-0 des dels 11 metres.
La segona part va ser confosa pels atlètics i no hi va haver cap gol.
Després de la 14ena jorda l’Athletic no es murà de la 7ena possició de la classificació.
El proper partit serà el dia abans de la fira de la Perdiu, dia 6 de desembre a les 19:30h, entre s’Hostalot i l’Athletic Club de Montuïri al camp de futbol de Sant Jordi.