Crónica 3ª Reg.: Athletic Club Montuiri 1 – 1 PÒrtol

Athletic Club Montuiri: Llorens Salas, Antonio Bergas, Daniel Ortiz, Joan A Cerda, Octavio Rechach, Francesc Aloy, Antoni Nicolau, Rafael Mora, Xavier Mesquida, Antoni Mayol y Francesc Mas.

Sustituciones: Pere Servera por Antoni Mayol (min.61), Marc Solier por Francesc Mas (min.70) y Bartomeu Andreu por Rafael Mora (min.90)

PÒrtol: Marc Matias, Gregori Salleras, Pedro Galindo, Antoni Socias, Mateo Siquier, Carlos Mulet, Rafael Gonzalez, Bartomeu Perello, Kieran D Lewis, Miguel A Parets y Jose Serra.

Sustituciones: Pedro Munar por Pedro Galindo (min.64), Cristian Rodriguez por Rafael Gonzalez (min.64) y Antoni Jordi por Miguel A Parets (min.73)

Goles: 1-0 Francesc Mas (min 30) y 1-1 Mateo Siquier (min 56)

Árbitro: Bernat Oliver Piriz.

Tarjetas: Francesc Mas (amarilla, min 32), Daniel Ortiz (amarilla, min 80) y Rafael Mora (amarilla, min 87) para el Athletic Club Montuiri. Gregori Salleras (amarilla, min 29), Carlos Mulet (amarilla, min 37) y Carlos Mulet (roja, min 89) para el PÒrtol.

El partit començava a les 18h el dissabte 14 de novembre, després d’algunes baixes de darrera hora de jugadors i directius montuïrers que varen obligar a l’entrenador Munar a fer alguns canvis en la convocatòria.

En el primer temps els marratxiners dominaven el joc, però a la mitja hora de joc es produïa una penal sobre Mesquida quan es dirigia cap a la porteria visitant, i Mas transformava en gol posava l’1-0. A la segona part, al minut 56 els marratxiners empataven el partit, després d’una pilota penjada de la banda i Siquier s’encarregava de marcar l’1-1.

A les acaballes del partit, s’ocasionava una falta a la banda, i el col·legiat expulsava al visitant Mulet. Després d’un embull, l’àrbitre, xiulava bot neutral al centre del camp. Pocs minuts més tard el col·legiat xiulava el final de l’encontre.