Crónica 1ª Reg.: Santa Ponsa 0 – 1 Inter Manacor

El Inter gana a domicilio

Alineaciones:

Santa Ponsa: Juan J Campillo, Aketza Moran, Jonatan Flores, Arturo Risco, Tomas Gibert, Alberto Gibert, Jose A Cañada, Alejandro Gil, Juan M Arredondo, Gilmar Da ConceiÇao y German Blazquez.

Sustituciones: Ivan Candela por Jose A Cañada (min.62) y Jose A Quintero por Arturo Risco (min.84)

Inter Manacor: Gonzalo G Marcheti, Marc Orgilles, Sebastian Pomar, Miquel Santandreu, Walter E Medina, Joan M Darder, Juan Riera, Pedro Mateu, Jose M Soler, Bartolome Pont y Guillem Llodra.

Sustituciones: Juan A Riera por Joan M Darder (min.50), Mateo Torres por Pedro Mateu (min.66), Miguel Santandreu por Juan Riera (min.76) y Jaime Pol por Miquel Santandreu (min.82)

Goles: 0-1 Walter E Medina (min 89)

Árbitro: Luis Bestard Servera. asistido por David Miro Carmona y Andy Peñalver Pearce.

Tarjetas: Sebastian Pomar (amarilla, min 46), Jose M Soler (amarilla, min 75), Gonzalo G Marcheti (amarilla, min 90) y Jose M Soler (amarilla, min 90) para el Inter Manacor.

Comentario:

Partit jugat al municipi de Santa Ponsa, entre l’equip local Santa Ponsa, entrenat per el sr Tomas Gibert, ex entrenador, entre altres, del Manacor, i l’equip visitant, el Inter Manacor. El dos equips separats per un sol punt de distancia i lluitant per acostar-se més a prop del cap de la classificació.

La primera part, fou discreta. Els dos equips es tenien molt de respecte, i les ocasions de gols foren escasses. El joc era dur, i les interrupcions constant. En aquest apartat, l’àrbitre va estar a l’altura del partit, i en tot moment va dur el control.

La segona, comença igual que la primera part. Així com transcorria el partit, els entrenadors apostaren per els canvis i per jugadors frescos. Les ocasions, encaraa que eren escasses, arribaven. La sort hagués pogut acabar a una de las dues part, però els tres punts foren per l’equip visitant l’Inter. Desprès de un robo al mig del camp i una pilota en profunditat, el davanter de l’Inter definí molt be.

Tres punts molt important per els manacorins, que sumen 16 de 18 en els darrers sis partits. El pròxim partit reben el segon classificat amb ganes de seguir sumant.

 

Tofol para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.