Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. D): Binissalem 4 – 2 SP. Atº Ciutat de Palma

Binissalem: Melcior Fiol, Raul Collado, Pere Pons, Nahuel A Garcia, Marc Arrom, Miquel Sampol, Josep L Llabres, Jaume Flores, Alexandre Martinez, Josep Bennasar y Benito Fuertes.

Sustituciones: Tomeu Beltran por Alexandre Martinez (min.42), Ramon Mateu por Josep L Llabres (min.47), Bernat J Morro por Miquel Sampol (min.49), Mert Ayhan por Jaume Flores (min.52) y Antoni Miguel por Pere Pons (min.57)

SP. Atº Ciutat de Palma: Joaquin Sanchez, David Terron, Marc Rigo, Bartolome Rico, Adrian Saavedra, Raul Martin, Miguel Torres, Jorge Sanchez, Jaume Vicens, Wiktor Zurko y Javi PatÓn.

Sustituciones: LlorenÇ Oliver por Wiktor Zurko (min.36), Maikel Antonio por Miguel Torres (min.36), Jorge Gonzalez por Adrian Saavedra (min.40) y Antoni Ramis por Jaume Vicens (min.45)

Goles: 1-0 Miquel Sampol (min 2), 2-0 Pere Pons (min 22), 2-1 Bartolome Rico (min 36), 3-1 Pere Pons (min 44), 4-1 Nahuel A (min 46) y 4-2 Bartolome Rico (min 66)

Árbitro: Iago Sumavielle Rodriguez.

Tarjetas: Jaume Flores (amarilla, min 34), Nahuel A Garcia (amarilla, min 53), Josep Bennasar (amarilla, min 59) y Benito Fuertes (amarilla, min 64) para el Binissalem. Bartolome Rico (amarilla, min 7) y Jorge Sanchez (amarilla, min 37) para el SP. Atº Ciutat de Palma.

Esplèndid matí el d’avui per disputar el partit entre CD Binissalem i Sp Atº Ciutat de Palma.
Un molt bon partit el realitzat per l’equip local que en tot moment ha pressionat molt a dalt a l’equip del Ciutat de Palma.
Innombrables ocasions de gol malgastades pel Binissalem durant tot l’encontre, han evitat que l’equip visitant es marxés del Miquel Pons amb una major golejada, fins a nou ocasions molt clares hem pogut contar.
El Ciutat de Palma replegat en el seu camp i sense poder sortir amb la pilota controlada motivat per la forta pressió del mig camp local, ha ofert la seva millor versió en la segona part, aprofitant les seves 2 úniques ocasions i transformant-les en gol, un de jugada a l’ inici d’aquesta segona part, i un penal faltant 10 minuts per al final.
Mes que discret l’àrbitre, que ha estat bastant despistat durant els 70 minuts.