Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. D): Son Oliva Atº D.s.o. 0 – 2 Binissalem

Victoria del Binissalem a domicilio
Alineaciones:

Son Oliva Atº D.s.o.: Christian Bejarano, Jose D Llobera, Francisco Martinez, Manuel Cortes, Saman Dieme, Patrick Rios, Andy Steeven Vega, Martin Ignacio, Jonathan Dalmau, Francisco Llaurado De y Adrian M Sepulveda.

Sustituciones: Joel Jacob por Jose D Llobera (min.12) y Samuel Lirola por Patrick Rios (min.58)

Binissalem: Norbert Klaus, Raul Collado, Pere Pons, Nahuel A Garcia, Marc Arrom, Miquel Sampol, Ramon Mateu, Tomeu Beltran, Antoni Miguel, Josep Bennasar y Josep Perez.

Sustituciones: Alexandre Martinez por Tomeu Beltran (min.39), Jaume Flores por Josep Perez (min.42), Benito Fuertes por Miquel Sampol (min.48), Joasep L Pachon por Antoni Miguel (min.49) y Melcior Fiol por Norbert Klaus (min.65)

Goles: 0-1 Tomeu Beltran (min 6) y 0-2 Josep Bennasar (min 15)

Árbitro: Santiago Caballero Alvarez.

Comentario:

Horabaixa assolellat i molt calurós el d’avui en el camp de son Fuster, on s’enfrontaven el Són Sardina Atº i el CD Binissalem.
Durant tot el partit només hi hagut un equip que ha intentat posar el joc, el CD Binissalem, amb molta possessió de pilota i ràpides pujades pels laterals, obtenint moltes ocasions enfront del porter local i anar-se al descans amb 0-2 al seu favor.
La segona part ha començat amb una i única ocasió del Són Oliva enfront de la porteria visitant. Els minuts passaven i el CD. Binissalem no aprofitava les innombrables ocasions que disposava front la porteria del Són Oliva, amb dos pals i un gol anul·lat per un mes que dubtós fora de joc.

El partit s’ha acaba i els jugadors visitants no aconsegueixen augmentar la diferència. Poca renda per a un CD Binissalem que ha estat l’únic que ha intentat fer qualque cosa sobre el terreny de joc.

 

Binijaume para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.