Crónica Preferente: Petra 1 – 1 Santanyi

Petra: Gabriel Barcelo, Joan M Bauza, Miguel Angel Rossello, Jaime Gaya, Carlos Ruiz, Antoni Monroig, Jaume Riutort, Miguel A Bonnin, Sebastian Ribot, Jaume Barcelo y Joan C Font.

Sustituciones: Llorens Barcelo por Jaume Riutort (min.60), Miquel A Acuñas por Joan M Bauza (min.79), Pedro Cifre por Jaume Barcelo (min.84) y Jaume Barcelo por Miguel A Bonnin (min.87)

Santanyi: Guido Gaya, Bartolome Estelrich, Fernando Garcia, Juan A Ortega, Enrique Arjona, Miguel Fernandez, Andres Iniesta, Lorenzo Llull, Cristian J Gonzalez, Adrian Torrejon y Henrique Sanchez.

Sustituciones: Luis Garcia por Cristian J Gonzalez (min.72) y Cristian J Alfaro por Lorenzo Llull (min.84)

Goles: 0-1 Lorenzo Llull (min 18) y 1-1 Carlos Ruiz (min 90)

Árbitro: Ruben Guzman Ruiz. asistido por Francisco Cañadillas Espada y Jonatan Caceres Fernandez.

Tarjetas: Joan C Font (amarilla, min 69) para el Petra. Bartolome Estelrich (amarilla, min 29), Adrian Torrejon (amarilla, min 33), Andres Iniesta (amarilla, min 61), Lorenzo Llull (amarilla, min 65) y Fernando Garcia (amarilla, min 68) para el Santanyi.

Repartiment de punts entre el PETRA i el Santanyí, la primera meitat el Santanyí va ser clar dominador disposant de les millors ocasions. Al minut 18 Llull va adelantar el Santanyí amb una bona passada a l’esquena de la defensa que va transformar molt bé amb un ma a ma Llull, el PETRA intentava arribar al contraatac però sense perill, la segona meitat va començar totalment diferent, els locals varen sortir a per el partit i el Santanyí a guarda el 0-1 a favor, el PETRA seguia intentant cercar l’empat i no deixa jugar el santanyí,els locals van disposar de les ocasions mes clares de la segona part i fruit d’aquestes el minut 90 Ruiz fa el gol de l’empat que fa que el PETRA segueixi imbatut a casa, just repartiment de punts que situa els dos equips a mitjana tabla, a una lliga que es de les mes igualades i competitiva d’aquets darrers anys.