Crónica Preferente: Santa Catalina At. 2-0 At. Santa Eugenia

Santa Catalina At.: Adri, Socias, Toni Pol, Rubio ( Capo), Robertito  ( Carrio), Santi Sastre, Sergio Herreros, Huertas, Navarro ( Jandro), Simon y Jul ( Alex).

At. Santa Eugenia: Pep, Pepo, David ( Guillem), Gaspar, Delicado ( Tolo Llompart) , Jaume, David Martinez, Andreu ( Sun), Tia, Mosta y Bote.

Goles: 1-0 min. 47 Alex, 2-0 min. 82 Rubio.

Árbitro: Antoni Magi Bordoy, asistido en bandas por Isaac Gutiérrez y Alejandro Pozuelo Benito.

Tarjetas: amarillas por el Santa Catalina At. a  Santi Sastre, Jandro.Expulso con roja directa a Santi Sastre min 73. y por el At. Santa Eugenia a David, Delicado y Bote.

Es presentava aquest partit com el partit de la jornada, ja que jugaven 1er contra 2on. Molta de gent a la grada de Son Flo, de ambdos equips i també jugadors de equips rivals.

Ha començat el partit amb domini local, que tampoc es traduia amb clares ocasions. Poc a poc els taujans han anat menjant terreny als cataliners.

Un parell de xuts llunyans sense gaire perill ha estat l’unic perill visitant.

La segona part comença amb sorpresa, ja que un xut sense gaire perill i que pareixia que Molina havia blocat, se li escapa per davall el cos i puja l’1-0 al marcador.

El Santa Eugenia s’ha estirat un poc , pero qui vertaderament controlava el partit eren els locals

Al minut 70 arriba una expulsió per apart del Santa Catalina, i quan pareixia que tot estava a favor visitant per poder empatar, ha estat quan han arribat les millors ocasions del Santa Catalina a la contra. Fruit de aixóen el minut 87 ha arribat el gol de la tranquilitat després de una pared que culmina Rubio amb una excelent definició.

El Santa Catalina segueix en primera posició, dotze de dotze punts , mentre que els taujans caven fins a la setena posició