Crónica 3ª Div.: Campos 0 – 2 Manacor

Primera derrota del Campos como local

El trio arbitral con los capitanes del partido
Alineaciones:

Campos: Antonio Mas, Antonio Roig, Guillermo Petricorena, Juan Carlos Mesquida, David Mateu, Jose A Barcelo, Miguel Manresa, Antoni Bonet, Antonio Vidal y Miguel A Reynes.

Sustituciones: Marc V Esteve por Antonio Vidal (min.62), Alejandro Aelen por Jose A Barcelo (min.51), Silvestre Barcelo por Antoni Bonet (min.72)

Manacor: Miquel Amengual, Bartolome Morey, Bartolome Sancho, Sebastia Coll, Juan Amengual, Jaume Alzamora, Joan T Bosch, Pere Adrian, Jaume Fernandez, Gabriel Gili y Cristofol Rossello.

Sustituciones: Edgar Diaz por Juan Amengual (min.65), Xavier Muntaner por Cristofol Rossello (min.83), Joan Mari por Joan T Bosch (min.63)

Goles: 0-1 Gabriel Gili (min 2) y 0-2 Juan Amengual (min 21)

Árbitro: Ramon Jose Mulet Pacis. asistido por Guillermo Cuadra Fernandez y Antoni Magi Bordoy Diaz.

Tarjetas: Antonio Roig (amarilla, min 20) para el Campos. Bartolome Morey (amarilla, min 89) para el Manacor.

Comentario:

El CE Campos ha sofert la primera derrota com a local en aquesta temporada. Ha estat superat per un jove Manacor, que ha aprofitat el fet d’avançar-se en el marcador en els primers minuts del partit.
Com dèiem a la primera jugada ofensiva del Manacor ha arribat el zero a un, en una jugada pel centre, que primer ha aturat el porter Toni Mas, però el rebuig ha tornat anar als davanters manacorins que han enviat la pilota al fons de la porteria.
Ha estat un cop massa dur per l’equip campaner que no s’ha acabat de recuperar, ja que a la mitja hora ha rebut el segon gol amb una falta treta des del centre de camp, pilota que volia significar una passada, i que al final s’ha convertit en un centre xut que ha acabat dins la porteria campanera. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.
A la segona part el Campos ho ha intentat i ha gaudit de qualque ocasió, però no ha aconseguit fer pujar-les al marcador, amb la qual cosa s’ha arribat al final de partit amb el marcador ja conegut de zero a dos.


Biel Sastre para Fútbol Balear.
Fotos de O. Riera para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.