Abono Familiar para los papas del Fútbol Base del Constancia

Pase familiar

El passat dijous dia 28 d’Agost va tenir lloc a la sala de juntes del local social del Club Esportiu Constància una reunió de feina de la Junta Gestora presidida per Andreu Gili Vizcaíno a on se varen prendre decisions importants per al normal desenvolupament de l’equip.

Entre les decisions que se varen prendre de caràcter intern i administratiu destaca el fet de que la junta gestora del Club, volent donar importància a la feina desenvolupada als camps del futbol base ha resolt atorgar a tots els pares dels infants que juguen a les instal·lacions del Constància, Sallista i Beato Ramón Llull un abonament de Franc per a assistir a tots els partits de Lliga de tercera divisió del primer equip Inquer.

Els pares d’un infant que sigui a qualsevol dels equips que depenguin del Club Esportiu Constància gaudiran d’un abonament molt similar al que ja disposen els socis del primer equip amb unes condicions especials. La junta gestora, vol d’aquesta forma apropar al grup familiar el concepte de gaudir de l’esport en conjunt i fomentar també l’afició pel primer equip entre els més petits i els juvenils per la institució principal del futbol al municipi d’Inca.

Junta Gestora del Constancia

Per a començar a gaudir d’aquesta afavoridora situació per als pares dels infants i juvenils, només s’han de apropar a les oficines del Club Esportiu Constància a recollir el seu abonament en els horaris habituals d’atenció al públic de dilluns a divendres de 17:00 h a 19:00 h.

Constancia

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.