El alcalde de Inca, Rafel Torres recibe su abono para esta temporada

Miguel Ángel Cortés, Vicepresident del Club Esportiu Constància. con el Alcalde de Inca

El batle d’Inca, Rafel Torres, ha rebut per part d’una comitiva de la directiva del Club Esportiu Constància l’abonament per a la temporada 2014 – 2015 que permetrà la seva assistència a tots els partits que se donin al nou camp de l’equip blanquinegre.

L’acte de lliurament s’ha donat a les oficines del consistori municipal per part de Miguel Ángel Cortés, Vicepresident del Club i ha estat rebut pel Batle amb satisfacció i alegria.

El Batle d’Inca a les seves declaracions va destacar el seu agraïment cap a la directiva del Club Esportiu Constància, el futbol base i també cap a tota la afició per aquesta distinció i va destacar que és un honor com a representant del municipi poder donar suport físicament a tot l’equip en una nova temporada.

També se va fer especial menció a tota la feina que està desenvolupant el Futbol base amb més de 400 pares que tenen els seus fills a aquesta institució esportiva i ha mostrar el seu recolzament a tant important iniciativa.

Per finalitzar el Batle ha mostrat als mitjans presents el seu nou abonament i ha emplaçat a tots els aficionats a trobar-nos dins el camp del Club Esportiu Constància.

Constancia

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.