Ens mullem pel ELA, accepteu el repte?

Ens mullem pel ELA, accepteu el repte?

El fenomen #icebucketchallenge no és només una moda que s’ha donat a conèixer a nivell mundial a través de les xarxes socials, on famosos i no tan famosos, fan el gest de llançar un cubu d’aigua gelada per sobre, és molt més que això . És donar a conèixer una malaltia degenerativa anomenada ELA (esclerosi lateral amiotròfica) que al nostre país afecta unes 2.800 persones i que té la intenció de recaptar fons per a la investigació d’aquesta enfermetat.

El fenomen, va començar als Estats Units, i el repte va traspassar fronteres. Gràcies a les xarxes socials, el cubu de l’aigua ha creuat l’Atlàntic i ha arribat a la jet set espanyola, que al seu torn ha inundat els seus comptes de Facebook, Instagram i Twitter amb les seves cares d’esglai mentre se’ls venia a sobre l’aigua congelada . A Menorca s’ha pogut veure el jugador del Reial Madrid de Bàsquet, Sergi Llull, així com també al Conseller D’Esports del CIME, Juanjo Pons adherir-se a aquesta campanya que a nivell nacional han promogut personatges coneguts com Andrés Iniesta, Marc Márquez, Malú , David Bisbal i Pablo Alborán -per anomenar només a alguns- que no van voler deixar de complir amb el desafiament al que algun altre amic famós els havia reptat.

Per això, el CCE Sant Lluís, conscient de que no tan sols es una Entitat que fomenta la seva tasca esportiva sinó també de la seva tasca social s’ha adherit a aquesta campanya (veure vídeo), però no només amb el gest del cub de l’aigua. La seva Junta Directiva en ple, vol també aportar el seu granet de sorra a aquesta causa i farà també la seva aportació econòmica per així poder ajudar a l’Associació Espanyola d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ADELA) a veure incrementats els seus ingressos per a l’estudi d’aquesta malaltia.

El mecanisme és el següent: la persona/es reptada/es ha de complir amb el desafiament en un termini màxim de 24 hores. Si no ho fa, haurà de donar 100 euros per a la investigació de l’ELA, i si ho fa, només donarà 10 al número de compte de ADELA (ES09 – 2038 – 1.923-156.200.003.135). Al seu torn, aquesta persona nominarà altres dos, que també haurien de fer la seva donació: 100 o 10 euros, depenent de si s’atreveixen amb l’aigua gelada o no. D’aquesta manera, el repte és pràcticament infinit.

La Junta Directiva del CCE Sant Lluís, a decidit nominar al Batle, Cristobal Coll Alcina, ia tots els regidors de l’Ajuntament de Sant Lluís així com també a les primeres plantilles de futbol i bàsquet de la seva Entitat per que amb aquest simple gest i la seva aportació econòmica donin suport a la investigació del ELA.

Acceptaran el repte de #icebucketchallenge i realitzaran l’aportació econòmica?

 

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.