Torneo Biosport Fut 2014

El Mahon jugara la final con el Barça

Categoría Benjamin Jornada 11

RCD Mallorca 1 – 2 UD Mahon

Dolorosa derrota del RCD Mallorca ante la UD Mahón ya que de haber ganado jugaría la final del torneo contra el FC Barcelona.

ESPANYOL I BARÇA COMPLEIXEN LES EXPECTATIVES
Els blanquiblaus s’imposen al RCD Mallorca en la final 6-0 mentre que els blaugranes guanyen als ‘percos’ 4-0.

El teló baixa en la tercera edició del torneig Biosport FUT sense que hi hagi cap sorpresa. L’Espanyol i el Barça han complert amb el seu paper de favorits i s’han emportat la copa en la categoria aleví i benjamí, respectivament. Unes 1.400 persones s’han reunit en les grades del camp municipal de Ses Canaletes per viure amb passió la darrera jornada del torneig.

L’Espanyol aleví no ha donat opció en la final al RCD Mallorca, al que s’ha imposat per 6-0. Els ‘periquitos’ no han tingut cap oportunitat en la final benjamí on s’han vist superats pel gran joc desplegat per FC Barcelona. El Mallorca, en benjamí, i la UD Mahón, en aleví, han completat el podi.

A nivel individual, , Nil Anglada Mas, del CCE Sant Lluís, ha estat designat millor porter benjamí, i Manuel Vilardell Morlá, del Sporting de Mahón, en aleví. Iker Bravo Solanilla, del FC Barcelona, i Txus Alba Ramos, del RCD Espanyol, han sigut elegits millors jugadors de la final benjamí i aleví, respectivament, i Elliot Cervellera, del FC Barcelona, i Arya Igami, del RCD Espanyol, s’han imposat en la votació de millor jugador.

Han entregat els trofeus, Tóbal Coll, batlle de Sant Lluís, Carmen Reynés, regidora d’Esports de l’ajuntament de Sant Lluís, Rosendo Pons, president del Centre Cultural i Esportiu de Sant Lluís, i Toni Capó, director general de Biosport Menorca.

 

 

 

 

 

 

Biosport para Fútbol Balear.
Fotos de Karlos Hurtado.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.