Crónica Benjamines F-8 Pueblos (Gr. C): Olimpic 4 – 0 Barracar

Olimpic: Matias Ezequiel, LlorenÇ Garau, Sebastian Schellin, Alejo Galiano, Andreu Binimelis, David Ortega, Joan Mascaro y Guiem Servera.

También jugaron: Pere Estelrich y Gerard Alborch

Barracar: Joan Pomar, Holguer Alexander, Alfons M. Moll, Carlos Ch Alvarez, Mohamed Bouzidi, Nicolau Bassa, Diego Granados y Pau Sureda.

También jugaron: Lucas Soto

Goles: 1-0 David Ortega (min 1), 2-0 David Ortega (min 3), 3-0 Alejo Galiano (min 21) y 4-0 Gerard Alborch (min 38)

Árbitro: Joan Prats Marti.

Crònica: Aquest matí ha visitat Na Capellera el Barracar Benjamí de 2n any per enfrontar-se a l’Olímpic de n’Abel Julve.

El partit ha començat amb molta intensitat. Ja en el minut 1 de partit, en David, triangulant una jugada per banda dreta i superant al contrari amb una paret que ha acabat enviant la pilota al fons de la porteria del Barracar. Seguint amb la mateixa concentració i intensitat, dos minuts després des primer gol, es mateix David tornava a marcar pels manacorins. Els minuts han anat passat i s’han intercanviat les ocasions de gol d’una porteria a l’altre, però ha estat l’Olímpic que més punteria ha tingut i ha sabut aprofitar les ocasions per deixar un marcador de 4 – 0.

La setmana que ve, l’equip de n’Abel es veure les cares amb el Manacor Benjamí d’en Guti, en el que serà un derbi d’alta intensitat, ja que els dos equips estan en lo més alt de la taula classificatòria.