Crónica Preferente: CE Ferreries 1 – 2 CCE Sant Lluis

jugada del partido

Alineaciones:

CE Ferreries: Antonio Rodriguez, Angel Pulido, Jose Miguel Marques, Helenio Olives, Francec X Barber, Luis Lopez, Nil Melia, Ruben Ferra, Antoni Catala, Oscar Pons y Alejandro Pozo.

Sustituciones: David Oscar por Jose Miguel (min.33), Fabricio Ricardo por Ruben Ferra (min.51) y Juan Timoner por Luis Lopez (min.61)

CCE Sant Lluis: Alberto Salvador, Alvaro Rotger, Miguel Gomila, Miguel Capo, Miguel Angel, Jose Manuel, Isaias Pons, Gabriel Llabres, Francisco Miguel, Zouhir Essounani y Santiago R Quevedo.

Sustituciones: Antonio Sastre por Alberto Salvador (min.45), Pedro Javier por Francisco Miguel (min.53), Carlos Segui por Miguel Gomila (min.64) y Elliot Galan por Miguel Angel (min.78)

Goles: 0-1 Zouhir Essounani (min 3), 0-2 Gabriel Llabres (min 47) y 1-2 Helenio Olives (min 52)

Árbitro: Jose Maria Santiago Vicente. asistido por Juan Pons Coll y Wenderson Adao Da Silva.

Tarjetas: Angel Pulido (amarilla, min 15), Ruben Ferra (amarilla, min 41), Pedro Juan (amarilla, min 67) y Pedro Juan (amarilla, min 78) para el CE Ferreries. Francisco Miguel (amarilla, min 29), Zouhir Essounani (amarilla, min 70), Gabriel Llabres (amarilla, min 84), Miguel Capo (amarilla, min 85), Alvaro Rotger (amarilla, min 85) y Jose Manuel (amarilla, min 87) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Hi ha dos tipus de camps de futbol , els freds i els ardents . Sant Bartomeu és un d’aquests camps on el jugador es motiva per moments amb el fervor del públic , educat sempre , però que viu el futbol de manera especial , a l’antiga. L’equip de Moyano va vèncer en un partit de nivell davant l’actual líder de la Regional Preferent , invicte fins al moment en les primeres quatre jornades de lliga . I ho va fer , des de la unitat , el treball i la personalitat d’uns nois que saben a què juguen i que volen .

Tocava ser seriosos i ordenats en defensa i efectius en atac , i el CCE va estar de deu en els tres aspectes . Minut dos de partit i servei de córner per als lluisers que bota al primer pal Alberto , Miki arribant des del darrere pentina la pilota per a un Zouhir oportunista que al segon pal només va haver d’empènyer la pilota al fons de la xarxa del jove Pozo . Els espectadors que poc a poc anaven arribant al camp , es van trobar amb el resultat a favor dels blaus .

Es posava molt aviat de cara el matx i quedava tot per jugar, tocava ser astuts per no perdre el mínim avantatge en un partit que havia de pujar d’intensitat . Així ho van entendre els visitants que van treure el seu estil de joc per dominar els primers moments de la trobada

Els locals per la seva banda no van acusar el cop , encara que els dubtes van començar a ser patents en els blaugranes . La mobilitat i classe de Català posava a treballar al centre del camp lluiser on Migue i Isa posaven en marxa el comptaquilòmetres personal per aturar una vegada i una altra la qualitat tècnica del migcamp blaugrana .Va poder Zouhir de nou batre Pozo però l’oposició de la defensa local va desbaratar l’ocasió de perill . Un error en el rebuig de Santi propici el primer acostament amb perill dels de Vadell a àrea contrària . Un tir d’Helenio en què Santi interve bé va ser el primer avís d’intencions dels de Sant Bartomeu .

Els de Moyano per la seva banda seguien tenint paciència en facetes ofensives , toc , toc i més toc per trobar el moment precís per fer mal a l’entramat defensiu rival . En tasques defensives , gran treball dels lluisers , amb una disciplina i consciència del treball a realitzar que estava donant els seus fruits en els primers 45 minuts . Descans i lleuger avantatge en el lluminós per al CCE .

S’iniciava el segon acte amb la mateixa filosofia i encert . Primera jugada de perill , Zouhir que s’avança al seu defensor al primer pal que aconsegueix desbaratar la rematada del davanter lluiser però molt atent apareix Bili per rematar de cap la pilota que va quedar mort després del rebuig . 0-2 , minut 47 i les coses pintaven bé per als visitants .Calia aconseguir aguantar l’heroica envestida dels de Sant Bartomeu amb la mateixa solidesa defensiva que a la primera part per “matar ” a la contra als de Vadell . Però mica dur l’alegria pel CCE , pilota rebutjada a l’interior d’àrea lluisera i Helenio en segona jugada aconsegueix batre Santi de tir fort i ras .

Cop anímic per als de Vadell que creien en les seves possibilitats de donar la volta al partit . Ho van intentar fins a l’últim instant , canvis amb intencions ofensives , Meliton de davanter centre ia fer patir els lluisers .

Va poder sentenciar el CCE en un parell de contres mal finalitzades per Bili i Zou però el treball sacrificat de tots estava donant els seus fruits . S’acostava el final i la pressió i intensitat blaugrana anava en augment . Sant Bartomeu estrenyia i els seus s’ho creien , un parell de mans de Santi desbarataban els intents de igualada .

I ja en el 87 va arribar la jugada polèmica i determinant del partit . El col · legiat Santiago Vicente a instàncies del seu linier decreta pena màxima discutida pels jugadors de Moyano . Catalá era l’encarregat d’executar , batent a Santi pel centre . El col · legiat decidia fer repetir la pena màxima perquè diversos jugadors locals envaeixen l’àrea abans d’hora . De nou Catalá davant Santi però aquesta vegada el porter lluiser aconsegueix encertar la trajectòria de la pilota per desbaratar la jugada clau del partit . Quedaven dos minuts més el descompte .

El CCE es va posar la granota de treball i sota l’ fang per disputar uns tensos últims quatre minuts de descompte . Va valer la pena l’esforç i sacrifici . Mai és fàcil vèncer a Sant Bartomeu i el CCE bé va merèixer la victòria .

CCE San Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.