Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 1 – 0 CD Menorca

CCE Sant Lluis: Alvaro Rotger, Jose Manuel Herrera, Isaias Pons, Santiago R Quevedo, Juan Sola, Miguel Capo, Gabriel Llabres, Miguel Angel Coll, Francisco Miguel Garcia, Alberto Salvador y Elliot Galan.

Sustituciones: Zouhir Essounani por (min.48), Miguel Gomila por Alberto Salvador (min.53), Carlos Segui por Juan Sola (min.72) y Antonio Sastre por Elliot Galan (min.90)

CD Menorca: Antonio Egea, Sergi Ametller, Omar Gomez, Jordi Segui, Victor Finestres, Jonathan Perez, Enrique Pacheco, Pedro Rafael, Santiago Cabiro, Juan Manuel y Rupert Michael.

Sustituciones: John Cristopher por Rupert Michael (min.45), Pedro Guarino por Santiago Cabiro (min.59) y Javier Alcaide por Enrique Pacheco (min.66)

Goles: 1-0 Miguel Angel Coll Pons (min 30)

Árbitro: Ruben Bagur Morro. asistido por Antonio Barcia Bonet y Jose Luis Caules Saurina.

Tarjetas: Jose Manuel (amarilla, min 53) y Antonio Sastre (amarilla, min 77) para el CCE Sant Lluis. Jordi Segui (amarilla, min 15), Jonathan Perez (amarilla, min 58), Antonio Egea (amarilla, min 63), Pedro Rafael (roja, min 90) y Victor Finestres (roja, min 90) para el CD Menorca.

Victòria per no desenganxar-se de la Lliga, la conseguida ahir pel quadre de Moyano , davant el CD Menorca , en el que era la reedició de les semifinals de Copa. Dos equips que estan pagant el seu sobreesforç en la competició de Copa i que arribaven el partit amb la necessitat d’aconseguir els tres punts per no despenjar-se de les posicions de cap. Els tres punts es van quedar a Ses Canaletes gràcies a un solitari gol de Migue Coll a l’equador del primer temps que va ser suficient per decantar la balança a favor dels lluisers .

Els de Moyano van ser valents i clars dominadors del primer temps , portant la maneta del partit durant els primers 45 minuts en què elaboraven una vegada i una altra diferents situacions d’atac . Es trobaven còmodes i encertats els locals amb la pilota als peus i sabent trobar el moment adequat per prendre les decisions correctes que els portava a zones de perill .

Els de Llabrés per la seva banda , ben replegats i solidaris no podien fer res més que seguir la pilota i buscar algun robatori en zona de creació per enganxar alguna contra perillosa per a la meta de Santi . Poques ocasions en els primers minuts de partit , però al contrari del que podia semblar , el partit estava sent entretingut .

El marcador marcava al minut 30 i arribava l’avantsala del gol local . Pilota d’ Capó a l’esquena de la defensa i Egea enviaba a córner una rematada d’Alberto . El servei de córner botat per Bili queda als peus de Migue Coll que de fort xut mana l’esfèrica a la xarxa de la porteria mahonesa . Era el 1-0 i el gol feia justícia amb el vist per l’espectador en la primera mitja hora . Abans del descans els dos equips seguien en la mateixa dinàmica de joc , el CCE fent una de les millors primeres parts de la temporada i els blaugranes passant-ho malament sense el control del partit .

El pas per la caseta feia reaccionar als de Llabrés , que van sortir més valents i amb una pressió més amunt per dificultar als lluisers seu joc . Ho van aconseguir i el partit canviava de rumb . Els problemes físics de diferents jugadors lluisers feien que Moyano hagués de moure la banqueta . Zouhir entrava per Migue Coll i Miki per Alberto , durant el descans Llabrés havia donat entrada a John en substitució de Bobby per aconseguir major mobilitat en el front d’atac . Els canvis en el bàndol lluiser no baixaven la intensitat dels locals que sabien que devien estar ficats en tot moment en el partit per endur-se la victòria .

Va poder sentenciar el partit Elliot quan l’electrònic marcava el minut 70 . Mà a mà del potent davanter lluiser però un encertat Egea desbaratava el que podia haver estat el cop de gràcia per al seu equip . Fins al final del partit els blaugranes ho van intentar però el CCE estava un esglaó per sobre en aquest partit i va aconseguir aturar qualsevol possibilitat de igualada mahonesa .

Les expulsions en el temps de descompte de Finestres i Clavijo per part visitant, els deixava pràcticament sense opcions i donava als de Moyano uns tres punts molt importants per seguir ficats en la lluita . Ara a pensar ja en la propera jornada , visita a Sant Antoni per afrontar un At . Ciutadella que ha començat molt bé la Lliga i que serà un partit competit entre els dos .