Avui coneixem a n’en Pepe, entrenador dels cadets de segon any del Dosa

Pepe mister del Dosa Cadet

El nostre cadet major juga aquesta setmana AMB EL CE ALAIOR, i per açò avui xerram amb en Pepe, el nostre entrenador. Per an Pepe, el rival d’aquesta setmana «fa un futbol de possessió i te bons jugadors, essent l’actual campió cadet. Crec que serà un partit intens i amb ocasions de gol. Hem fet feina durant la setmana per arribar el millor possible, encara que justets d’efectius», ens explica.

Per al tècnic, el seu equip ha tingut un INICI DE COMPETICIÓ «molt bo, els jugadors han agafat ràpidament les idees que proposo i ens estan sortint. Ara ve el difícil, que és mantenir-ho i seguir millorant. I sobre tot, ser conscients que algun moment dolent pot venir si ens relaxam o creim que la feina està feta», avisa en Pepe.

De cara a aquesta temporada, els OBJECTIUS de l’equip són «tenir jugadors preparats per un moment donat poder anar amb el juvenil de LLiga Nacional. I els que l’any que ve hi pugin, estar al màxim de preparats».

Per acabar, admet obertament en Pepe que en el DOSA CF es troba «molt bé, és com una gran família. La gent fa feina amb molt de gust, i amb una relació molt bona entre tots nosaltres», acaba.

SORT PEPE !!! SORT DOSA CF !!!

 

Dosa CF para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.