Crónica Preferente: Esporles 3 – 0 Port de Soller

El Port de Soller cae derrotado ante el Esporles

Esporles: Antoni Cabot, Miguel Flexas, Yassin Hayoun, Miguel A Campins, Jose A Duran, Antoni Visa, Jaume J Bonet, Ivan Bonnin, Jaume G Bordoy, Carlos Martinez y Xavier Flexas.

Sustituciones: Ruben Rueda por Miguel A Campins (min.19), Washigton E Mosquera por Jaume J Bonet (min.58), Francisco Frau por Carlos Martinez (min.63) y Alvaro J Bermejo por Jaume G Bordoy (min.75)

Port de Soller: Pascual Garrido, Lluis Cañellas, Lluis Bernat, Antonio Sampol, Rafael Torrens, Jaume Quiros, Francisco X Llado, Guillem Cañellas, Juan Cabot, Gerardo Muñoz y Jose A Jimenez.

Sustituciones: Luis Gabriel por Francisco X Llado (min.50), Vicens Bover por Antonio Sampol (min.58), Fabian Acosta por Jose A Jimenez (min.78) y Alexis Garcia por Lluis Bernat (min.79)

Goles: 1-0 Ivan Bonnin (min 40), 2-0 Francisco Frau (min 78) y 3-0 Francisco Frau (min 90)

Árbitro: Juan Antonio Coll Perez. asistido por Eduardo Martinez Martinez y Gabriel Mesquida Verwilst.

Tarjetas: Ivan Bonnin (amarilla, min 1), Yassin Hayoun (amarilla, min 67), Diego Enri (amarilla, min 71), Antoni Visa (amarilla, min 71), Alvaro J Bermejo (amarilla, min 84), Xavier Flexas (amarilla, min 86) y Washigton E Mosquera (amarilla, min 87) para el Esporles. Lluis Bernat (amarilla, min 39), Antonio Sampol (amarilla, min 49) y Lluis Cañellas (amarilla, min 70) para el Port de Soller.

Resultat que no refleja lo succeit al terreny de lloc, un partit molt igualat que es va decidir pero el millor encert dels jugadors locals

El partit comença amb un domini altern a on es cercava mes la pilotada cap els puntes que el joc combinatiu, no hi havia gaires ocasions i les defenses eren clarament superiors als devanters. Als 20 minuts en Campins es lesiona i tengue que esser substituit per en Rueda.

Al minut40 arribaria la jugada clau del partit, l’arbitre xiula un penal molt dubtos dins l’area visitant i n’Ivan Bonnin s’encarrega de transformar-lo.

S’arriba al descans amb el 1-0 a favor de l’Esporles.

La segona part el Port es fa amb el control del partit, comença a desplegar un bon futbol i tanca dins el seu camp a l’Esporles, 2 ocasions clarisimes per el Port a on la pilota es queda morta dins l’area petita de l’Esporles pero no troba cap rematador. Durant aquesta segona part l’arbitre anula 2 gols a l’Esporles, un per falta previa i l’altre per fora de joc. Quan mes aprop estava el 1-1 arriba el 2-0 quan a una contra en Xisco Frau aixeca la pilota per damunt el porter Pascual i fa el 2-0, era el minut 78. Ja al minut 93 i amb tot el Port abocat a la porteria del Esporles arriba el tercer i definitiu gol, de nou obra d’en Xisco Frau.