Crónica Preferente: Port de Soller 3 – 2 Arenal

Port de Soller: Pedro Carrillo, Lluis Cañellas, Lluis Bernat, Antonio Sampol, Marc Torres, Jaume Quiros, Francisco X Llado, Guillem Cañellas, Juan Cabot, Gerardo Muñoz y Jose A Jimenez.

Sustituciones: Luis Gabriel por Francisco X Llado (min.53), Jorge A Viso por Jose A Jimenez (min.67), Alexis Garcia por Gerardo Muñoz (min.82) y Pedro Cuart por Juan Cabot (min.89)

Arenal: Antoni Muntaner, Marc Gallego, Toni Comas, Adrian Garcia, Alou Diop, Roberto Soteras, Juan A Calle, Luis M Carrio, Jose R Exposito, Francesco Inmorlano y Kamal Akichouh.

Sustituciones: Abel Garcia por Luis M Carrio (min.70) y Jorge M Tur por Toni Comas (min.70)

Goles: 0-1 Marc Gallego (min 1), 0-2 Francesco Inmorlano (min 9), 1-2 Lluís Cañellas(min 13) de penalti, 2-2 Juan Cabot (min 57) y 3-2 Juan Cabot (min. 64)

Árbitro: Santiago Mascaro Cardona. asistido por Javier Garcia Ferrer y Manuel Gomez Gomez.

Tarjetas: Jorge A Viso (amarilla, min 79), Gerardo Muñoz (amarilla, min 81) y Jorge A Viso (amarilla, min 89) para el Port de Soller. Toni Comas (amarilla, min 12), Juan A Calle (amarilla, min 27) y Juan C Martinez (amarilla, min 87) para el Arenal.

Emocionant i vibrant partit el disputat avui capvespre al municipal de Can Maiol a Soller. El partit era molt important devant els partits que li venen al Port que son a fora a Esporles i Sta.Catalina i a casa enfront el lider Soller, tres partits molt complicats per aquest equip debutant de la categoria.

El partit es possava molt dificil per el Port quan al primer minut una pilotada del defensa Marc Gallego agafa adelantat al porter Pere i possa el primer gol al marcador, el Port es trobava desfet i 7 minuts mes tard en Francesco aprofitava per agafar l’esquena a la defensa portuaria per fer el 0-2. Gerro d’aigua freda i 82 minuts per endavant per la remontada.

El Port es possa a fer feina i comença a tancar l’Arenal al seu camp. La remuntada començava al minut 13 quan en Cabot es ficava dins l’area i quan dribla al defensa Toni Comas, aquest la toca amb la ma i l’arbitre xiula penal. En Lluis canyelles s’encarrega de fer-lo i donar esperançes. En Chapu, en Gerardo i en Cabot ho intentaven de totes les formes pero l’empat no arribava.

La segona part el Port introdueix a Luis Aguilo i aquest revoluciona l’atac solleric. Als 4 minuts d’estar al camp la seva internada per banda dreta acaba en corner i en cabot remata al fons de la xarxa. 7 minuts mes tard, al 64, de nou en Luis entra per banda dreta i centra perque de nou en Cabot marqui el tercer i possi per davant al Port.

D’aqui al final l’Arenal s’estira i amb en Francesco sobretot intenta empatar el partit pero no ha pogut esser.

En resum victoria merescuda per un Port que es col.loca a la cinquena plaça amb 11 punts, mentres que l’Arenal es queda amb els 4 que tenia.