Crónica Liga Femenina Autonomica: Campos 2 – 1 Porto Cristo

Salida al terreno de juego de los equipos junto con la árbitro

Alineaciones:

Campos: Catalina Nadal, Vanesa Caballe, Maria T Sastre, Catalina Puig, Maria-antonia Blanco, Claudia Delgado, Barbara Torres, Marta Huguet, Conny Mayer, Noelia Muñoz y Sandra Papke.

Sustituciones: Sonia Checa por Marta Huguet (min.46), Joana M Vidal por Conny Mayer (min.64) y Melody M Nuñez por Maria T Sastre (min.76)

Porto Cristo: Margalida Riera, Maria C Juan, Marina Zoyo, Veronica Guerrero, Alejandra Tortosa, Barbara Ginard, Alicia Mora, Alba Arroyo, Marina Cerezo, Sara Codina y Ainoa Martin.

Sustituciones: Andrea Stefania por Alicia Mora (min.57) y Nicole A Urrutia por Barbara Ginard (min.65)

Goles: 1-0 Catalina Puig (min 4), 1-1 Alba Arroyo (min 34) y 2-1 Claudia Delgado (min 55)

Árbitro: Antonia Colom Quiles.

Tarjetas:Sandra Papke (amarilla, min 81) y Maria-antonia Blanco (amarilla, min 89) para el Campos.

Comentario:

Partit dur i intens el disputat dissabte al municipal de Campos amb el Campos i el Portocristo, dos equips que estrenaven categoria, en aquest inici de la Lliga femenina autonòmica.

A la primera part just a l’inici del partit, al minut 3 el Campos aconseguí avançar-se al marcador amb un gol de Cati Puig, de llançament de falta. El Portocristo després del gol no va decaure i seguí amb el seu joc agressiu i molt perillós en atac, i gaudí de diverses ocasions, de les quals només aconseguí materialitzar-ne una. Al minut 35 que pujà al marcador l’empat (1-1) amb el que s’arribà al descans.

Ja a la segona part al minut 54 un altre tir a porta de falta llunyana de Claudia es convertí en el definitiu 2-1, un Campos millor ordenat defensivament, aconseguí una major possessió de pilota i dominar el joc, i el Portocristo acusà l’esforç físic, i poc a poc perdé intensitat, cosa que provocà que el Campos tengués diverses oportunitats de gol que no aconseguí pujar al marcador.

Des d’aquí volem agrair a tot el públic assistent al partit el seu suport.

Gràcies.

 

Xisca Noguera para Fútbol Balear.
Fotos de Xisca Noguera para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.