Amistoso: La Salle Juvenil Nacional 1-1 Son Oliva

Empate del son Oliva a domicilio.Archivo

L’èquip amateur de 1ª regional, del Son Oliva va fer el seu segon partit de pre-temporada en el camp de la U.E. La Salle amb el juvenil Nacional Autonòmica.

Si bé va ser un partit molt lluitat pels dos equips..la primera part va dur l’iniciativa l’equip del Son Oliva…encara que arribant al descans amb 0-0.

La segona part va ser una mica més igualada..tenent els dos equips oportunitats de marcar. Miguelito va fer el gol oliverer.Es feren molts canvis, com sols ser als partits de pre-temporada.

Els dos conjunts els de Toni Pinilla(La Salle) i el de Toni Batle (Son Oliva)han de seguir treballant per arribar a l’inici de lliga al nivel més òptim possible. Així varen arribar al resultat final d’ 1-1.