Crónica Preferente: Campanet 2-0 Escolar

El Campanet vence al Escolar

Alineaciones y ficha del partido pendientes al no haber realizado el acta el colegiado de momento:

Molta gent en el municipal de Campanet per veure L’Importantíssim partit de cara a la salvació entre Campanet i Escolar.

Un partit que ha començat amb un Escolar superior i gaudint de les millors ocasions i que a tengut al porter local peça clau ja que a salvat el que era el 0-1 amb una gran intervenció quant els dos atacants del escolar es quedaren sols davant ells, passats uns minuts en una jugada per banda del Campanet fa una passada i el defensa visitant marca en pròpia porta.

La segona part amb un Campanet replegat i un escolar inoperant sense idees i sense ocasions de gol, L’únic a destacar es el gran gol de falta de Capellà d’ uns 35 metres.