Crónica Juveniles Menorca Lliga: CD Menorca «B» 4 – 0 CCE Sant Lluis

imagen del partido

Alineaciones:

CD Menorca «B»: Pablo Martinez, Alejandro Carrasco, Miguel Martinez, Marc Fuster, Javier Alcaide, Andreu Ameller, Borja Roqueta De La Rica, Daniel Belmonte, Luis Del Amo, Cristofol Marti Olives y Pedro Carreras.

Sustituciones: Alex Vidal por Borja Roqueta De La Rica (min.46), Juan Ignacio por Daniel Belmonte (min.60), Pedro Pallicer por Javier Alcaide (min.60) y Othman Boutajbirt por (min.73)

CCE Sant Lluis: Nathan Willian, Miguel Gomila, Ismael Segui, Jordi Rotger, Jose Esteban, Dario Victory, Jose Miguel, Sergi Perez, Antoni Vinent, Sergio Castillo y Cristian Triay.

Sustituciones: Joan Pons por Dario Victory (min.18), Marti Isern por Jordi Rotger (min.60), Abdelhafid Bennaceur por Ismael Segui (min.71), Santiago Romero por Sergio Castillo (min.73) y Alex Sintes por Miguel Gomila (min.74)

Goles: 1-0 Miguel Gomila (min 49), 2-0 Daniel Belmonte (min 56), 3-0 Pablo Martinez (min 63) y 4-0 Luis Del Amo Barca (min 71)

Árbitro: Willi Fernando Castillo Ibarguen.

Tarjetas: Cristofol Marti (amarilla, min 46) y Juan Ignacio (amarilla, min 60) para el CD Menorca «B». Pedro Pallicer (amarilla, min 13), Miguel Gomila (amarilla, min 47) y Abdelhafid Bennaceur (amarilla, min 87) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Voluminosa però enganyosa golejada la que li endossar el CD Menorca B al conjunt de Pedro Palliser en el seu duel “directe” pel títol. Si la Lliga Juvenil podia quedar oberta passava tot per la victòria lluisera a l’Estadi Maonès que podia retallar tres punts al líder i alhora donar esperances als altres equips que es troben a la part alta de la taula classificatòria. No va ser així, i el quadre maonès té a la mà el aconseguir el campionat de Lliga i acabar amb un doblet de Copa i Lliga en les seves vitrines.

Arribava el quadre lluiser amb esperances després d’haver aconseguit competir amb els blaugranes en els tres partits anteriors que els havia enfrontat la competició, fins i tot vencent en el partit de de Copa celebrat a Ses Canaletes (1-0) i amb un empat sense gols a el partit d’anada de la competició de la regularitat.

Van començar les dues esquadres temoroses del seu rival i tenint molt de respecte mutu. El control del partit anava de banda a banda sense fer cap amb la maneta del partit. La trobada anava pel camí de l’empat, però amb tanta qualitat sobre el terreny de joc era complicat que es donés el rosco en el lluminós. Els visitants van aconseguir avançar-se al marcador però el col · legiat del partit va anul · lar el gol. Era el primer acostament amb perill d’ambdós conjunts. Els locals no van voler ser menys i van començar a inquietar amb lleuger perill el porter Cristian.

Al descans es va arribar amb un just empat a res i amb un bon CCE que havia de seguir amb la mateixa actitud i concentració que en els primers quaranta-cinc minuts. Però tot canvi a la tornada de vestidors, els blaus es van quedar a la caseta i no van aparèixer sobre el verd maonès, el conjunt lluiser desaparèixer del partit de manera alarmant cosa que van aprofitar els locals per avançar-se al marcador al minut 49 amb un desafortunat autogol del visitant Miki.

Els de Ses Canaletes van perdre el nord i la concentració, caient en un continu pou d’errors que van deixar la victòria en safata al quadre de Pedro Vinent que va acabar per lligar de mans al conjunt visitant amb dos gols més. Pablo en el 63 i Del Amo al 71 tancaven el partit i atorgaven ¾ del títol de Lliga al quadre blaugrana.

Toca competir per la segona plaça en el que resta de Lliga, la primera està ja molt lluny, nou objectiu i experiència per a la temporada. Ja haurien signat ells allà pel mes d’agost estar en aquestes condicions a hores d’ara de Lliga.

 

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.