III Jornada del Torneo de Pascua del CE Xilvar

Foto de Familia de los participantes
CATEGORIA ALEVÍ 2on ANY

CE XILVAR ( 3 – 4 ) MANACOR

CALLDETENES ( O – 3 ) APA BEATO

FINAL

APA BEATO ( 2 – 1 ) MANACOR

3ER I 4ART LLOC

CE XILVAR ( 1 – 3 ) CALLDETENES

El campió ha estat el Apa Beato d’Inca en una igualada i ajustada final. On s’ha vist el equip campió una molt bona defensa i gran qualitat a la davantera on s’ha imposat davant un Manacor molt lluitador que no ha pogut aprofitar les ocasions que ha tingut.

El tercer i quart lloc ha estat també molt igualat. Cal destacar que tots els partits de les semifinals han estat molt disputades i que qualsevol equip s’hagués pogut classificar per disputar les finals. Molt bona la participació el torneig de l’equip del Calldetenes(Vic) que s’ha desplaçat fins a la localitat de Selva per disputar aquest torneig.

CATEGORIA JUVENIL

POBLENSE ( 1 – 1 ) CIDE

CE XILVAR ( 1 – 1 ) CIDE

CE XILVAR ( 0 – 3 ) POBLENSE

El campió ha estat el Poblense que s’ha imposat el tercer partit contra el CE Xilvar i ha pogut decidir el torneig el seu favor. Hem pogut presenciar uns partits molts disputats els dos primers que han acabats en empat. En canvi el tercer partit el Poblense ha imposat la seva superioritat.

CATEGORIA CADET

CE XILVAR ( 1 – 2 ) CONSTANCIA

CE XILVAR ( 0 – 4 ) RCD.MALLORCA

RCD.MALLORCA ( 1 – 1 ) CONSTANCIA

El campió ha estat el RCD Mallorca on ha guanyat per la diferència de gols durant el triangular, també ha imposat la seva superioritat tècnica damunt el camp a la resta d’equips.

Cal destacar el partit disputat entre el RCD Mallorca i Constancia on hem pogut disfrutar de un dels millors partits que s’han realitzat durant tot el torneig, que ha estat el premi que han pogut disfrutar tots els aficionats que han seguit aquest torneig durant aquests dies.

Durant aquests dies s’ha viscut un gran ambient de companyerisme entre tots els equips participants, i cal destacar una vegada més la gran organització del torneig.

Redacción
Fotos de Pep Terrassa.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.