Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 0 – 1 At Ciutadella

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Santiago R Quevedo, Alvaro Rotger, Raul Olives, Isaias Pons, Oscar Sintes, Miguel Roman Pablo, Zouhir Essounani, Jose Cardona, Gabriel Llabres, Francesc Josep Ramos y Alejandro Ballesteros.

Sustituciones: Elliot Galan por Zouhir Essounani (min.50), Alberto Salvador por Alejandro Ballesteros (min.62), Pedro Javier por (min.77) y Cristobal Galvez por Oscar Sintes (min.82)

At Ciutadella: Pere Francesc, Mateo Larrarte, Adria Capo, Jose Luis, Rafael Llabres, Santiago Juaneda, Sergio Anglada, Vicente Gaimundi, Edgar Llabres, Jose Nin y Aitor Nin.

Sustituciones: David Hernandez por Sergio Anglada (min.69), Conrad Burgues por Mateo Larrarte (min.77), Mariano Nazareno por Edgar Llabres (min.83) y Lluis Sansaloni por Jose Nin (min.89)

Goles: 0-1 Vicente Gaimundi (min 75)

Árbitro: Mohamed Ouali. asistido por Jorge Fernandez Hernandez y Julio Garcia Herreros.

Tarjetas: Gabriel Llabres (amarilla, min 71) para el CCE Sant Lluis. Jose Nin (amarilla, min 13), Edgar Llabres (amarilla, min 81) y Aitor Nin (amarilla, min 89) para el At Ciutadella.

Comentario:

Un solitari gol de Vicent Gaimundi a les acaballes del partit allunyà els tres punts de Ses Canaletes en el millor partit de la temporada com a locals dels de Moyano davant un At. Ciutadella que per la seva part va realitzar una gran trobada obtenint el premi dels tres punts amb el gol de l’extrem vermell.

Presentaven dos equips una bona targeta de presentació amb un estil de joc definit i no gaire allunyat l’un de l’altre. Amb una barreja de joventut i veterania, el quadre de ponent vol renéixer de les seves cendres tornant poc a poc a ser un equip referent en el futbol insular. En quadre lluiser no li impressionar el currículum històric del conjunt de Rafa Torres i tuteig en tot moment a un rival que va posar les coses més que difícils al CCE.

El quadre de Moyano es trobava còmode i atrevit amb la pilota en el seu poder però els errors en l’última passada portaven en orris qualsevol possibilitat d’ocasió per la seva part. La primera “ocasió” o mitjà perill que es va veure en el matx vi per part visitant als 31 minuts quan Santi Juaneda de manera acrobàtica rematar un córner que va marxar fora sense ser necessària la intervenció del porter Santi.

Per la seva banda, els locals anaven a poc a poc guanyant en verticalitat però les seves combinacions acaben sense molt perill per la feina defensiu ciutadellenc. La primera ocasió clara lluisera del primer temps la va tenir a les seves botes Xiscu, que als 39 minuts i després d’una doble paret amb bili a la frontal de l’àrea es va quedar sol davant Fullana però la seva rematada se’n va anar pel lateral de la porteria vermella.

Amb un públic satisfet segons sembla fins ara tots dos conjunts van enfilar el camí a vestidors per tornar i decidir la trobada en els últims 45 minuts. El descans va servir per entrar en calor a causa de les baixes temperatures que assolaven l’illa en la tarda i que dificultaven la pràctica del futbol.

Amb l’entrada de Elliot i Alberto el ritme del partit va pujar per les cavalcades del davanter blau i el desbordament de l’extrem lluiser. El At. Ciutadella patia cada vegada més i només amb els possibles contraatacs d’Edgar i Nin portaven perill el porter Santi. L’ofici vermell feia la resta, l’experiència va començar a rebrotar des del quadre ciutadellenc i poc a poc l’ordre defensiu anava portant als de Rafa Torres a portar el partit al seu lloc. Sabien dos conjunts que qualsevol córner, falta lateral, error individual o acció personal havia de decantar la balança per al que ho aconseguís. La concentració era màxima, Elliot s’anava a velocitat dels centrals contínuament però no encertava a la rematada oa l’última passada.

Amb tot això, es va arribar al minut 75. Servei de banda prop de l’àrea local a favor dels de Moyano, mala recepció del centre del camp local produïda per la pressió ciutadellenca, robatori i ràpid contraatac dels de Rafa Torres que es converteix en el gol de Gaimundi que arribant des del darrere bat a Santi. Gerro d’aigua freda però 15 minuts encara per davant.

Els papers quedaven definits per als últims minuts. El CCE amb molta possessió, més verticalitat i molta més força va tancar als visitants en el seu camp a la recerca de l’empat. Gairebé ho aconsegueix Cardona al 83 després de rematar una jugada de servei de banda en la qual la defensa ciutadellenca va enviar la pilota a córner quan la graderia ja cantava el gol.
Els visitants van assumir el paper de contragolpistas al tram final però no van aconseguir sentenciar i van patir fins al final. Patir per riure, el marcador no es va moure i la victòria va volar per ponent.

Partit de nivell l’ofert pels dos conjunts, els de Moyano van donar tot però l’ofici ciutadellenc va fer la resta. El nivell del conjunt lluiser segueix creixent però no obté la recompensa de la victòria, tot arriba si el camí escollit segueix sent el mateix.

CCE Sant Lluís para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.