Crónica 3ª Div.: Campos 1-2 Espanya

Victoria visitant en el derbi

Derrota del Campos en el derbi comarcal

Alineaciones:

Campos: Toni Mas, Bonet, Miquel Fernández, Garí  (Marc), José, Lirola, Nigorra, Cano, Ferragut (Colau), Agus y Fullana .

España: Bussi, Luis, Nevado, Colo, Jordi, Guillem, Juanmi, Silva (Alberto), Héctor, Panuchi (Franco) y Tropi (Camal).

Goles: 0-1, Héctor, min. 1; 0-2, Panuchi, min. 41; 1-2, Ferragut, min. 44.

Árbitro: Alberto Morena Llorens, asistido en bandas por Gonzalo Borreda Giménez y Josep Roig Bonet

Tarjetas:  amarilla a los jugadores locales Bonet, Ferragut y Fullana; y a los jugadores visitantes Colo, Juanmi y Silva. Expulsó a Guillem del España por doble amonestación en el minuto 47.

 Comentario:

L’Espanya de Llucmajor ha guanyat el tres punts del derbi disputat avui capvespre a Campos. L’equip visitant ha aprofitat una primera part on els homes de Miquel Àngel Tomás no han estat gaire afortunats.

L’equip llucmajorer ha sortit totalment enxufat i s’ha avançat en el marcador en el primer minut amb un gol d’un centre xut que ha acabat dins la porteria de Toni Mas, amb certes dubtes, però que al final l’àrbitre del partit ha concedit el gol.

No ha canviat la dinàmica del partit i l’Espanya ha augmentat la seva diferència en el marcador a la mitja hora, fet que ha posat molt costa amunt el partit per l’equip campaner. Però abans de finalitzar aquesta primera part hi ha hagut dues accions que han donat esperança al Campos: l’expulsió d’un jugador de l’Espanya i el gol marcat per en Rafel Ferragut que ha posat l’un a dos amb el que s’ha arribat al descans.

El Campos tenia tota la segona part per intentar la remontada, aprofitant l’avantatge numèrica, però el joc no ha estat el necessari per duu a terme aquest fet. Ha gaudit d’ocasions a peus de Cano, Ferragut, Agus, Marc però en cap d’elles s’ha conseguir foradar la porteria de Bussi.

En definitiva, tres punts que s’escapen del Municipal de Campos. La propera sortida serà a Andratx.

 

 

 

CE Campos

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.