PB «Els Tamarells» col.loqui «Quasi un segle en el Barça»

Carles Naval, delegat del Barça, Manel Vich, Sebastià OLiver president de la Penya, y Pere Jordà delegat del Consell Consultiu de les penyes de les Illes Balears
En el marc dels actes del desè aniversari, va tenir lloc el passat dijous en la Casa de Cultura de Felanitx el col·loqui «Quasi un segle en el Barça, on intervingueren: MANEL VICH, la veu del Camp Nou (des del 1956 al servei del Barça), CARLES NAVAL, delegat del primer equip des de 1987 (en el club des de 1972), i PERE JORDÀ (delegat del Consell Consultiu, representant a les penyes de les Illes Balears). L’acte fou presentat i moderat pel president de l’entitat Sebastià Oliver.

Més d’un centenar d’assistents ompliren el recinte cultural felanitxer, on els presents pogueren gaudir en directe de les experiències viscudes per persones que formen part de la història del F. C. Barcelona. Aquesta es va anar repassant cronològicament des del començament de Manel Vich en el Camp de Les Corts i analizant a un mite com Laszi Kubala, fins arribar al Barça actual, que tants d’èxits aconsegueix.

Les dues hores que va durar el col·loqui es varen fer molt curtes, així mateix els assistents pogueren formular les preguntes que foren d’interès, i que ajudaren a conéixer més la dilatada trajectòria dels convidats.

En finalitzar l’acte, aquests varen rebre uns records de la seva estada, tant per part de la penya com de l’Ajuntament de Felanitx, que hi fou representat per la Regidora de Cultura Apol·lònia Rotger (una gran barcelonista, per cert) i pel Regidor d’Esports Pedro Acosta.

Fou un acte entranyable dins el programa del nostre 10è aniversari que continuarà fins en el mes de maig.

Bones festes a tothom i un pròsper i millor 2013 !!

La Junta Directiva

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.