Fallece Toni Campanyo Oviedo

Toni Campayo

Ahir capvespre arribava a Llubí la tràgica notícia. Toni Campayo Oviedo (entrenador que havia començat la temporada passada amb els juvenils ), moria després de no superar una llarga malaltia.

El veterà técnic de Manacor, Toni Campayo Oviedo,va ser l’elegit per a dirigir a l’equip de primera regional de juvenils per a la passada temporada. Campayo, disposava de la titualació requerida per a entrenar en aquesta categoria, i el seu historial, avalava el seu fitxatge: Procedia de la U.E. Petra, on havia aconseguit l’ascens a Preferent Regional en categoria juvenil. A més a més, tambe havia entrenat al Porto Cristo Juvenil (Preferent), Villafranca “B” (tercera regional), Santanyi Juvenil, Serverense (Preferent regional i primera regional amater), Barracar,… Aconseguint fins a quatre ascens de categoria en diferents equips.Però una terrible malaltia l’apartava dels terrenys de joc. Després de xerrar amb ell sempre ens deia que tornaria per aconseguir que l’equip mantingués la categoria. L’equip va salvar la categoria gràcies al coratge que ell ens va transmetre, però ell seguia lluitant des de ca seva.

Així ens deixa un home valent, un home treballador, i que de ben segur que sigui on sigui ens ajudarà a seguir lluitant per aconseguir resultats positius.

El Club CDA Llubí vol transmetre el condol a tota la seva familia.

Segons han pogut sabre el funeral es celebrarà dimecres a les 19:45 a l’esglèsia gran de Manacor.

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.